Wat werkt voor jou?

Oké, dus je wilt weten of ik iets voor jou kan betekenen? Is dit wat voor je?

01

Gratis meditatiecursus: in 4 dagen een stiller hoofd

Ontdek hoe het is om op simpele manier tot rust te komen in je hoofd met 4 eenvoudige en korte meditaties van 5-15 minuten.

Vraag de gratis cursus hier aan

02

Meditatietraining Stilte in Beweging (€ 397,-)

Leer makkelijk online binnen 3 dagen een meditatiemethode die je voor de rest van je leven met plezier doet, die je stress vermindert, je slaap verbetert en je gelukkiger maakt.

03

Membership (€ 50,- € 25,- p/m)

Mediteer iedere week live mee, laat je uitdagen en inspireren door de maandelijkse Masterclass en neem deel aan de maandelijkse CoachingCalls om jezelf te ontwikkelen, jezelf beter te leren kennen en tot meer rust en helderheid te komen.

04

Verzilver je Verlangen (€ 397,-)

Of je nu veel geld hebt, of weinig geld hebt. Uit ervaring weet ik dat geld een enorme onbewuste belemmering kan zijn. Doorbreek de belangrijkste blokkade om te gaan doen wat je écht wilt, door je vaste mindset over geld te transformeren naar een groei mindset.

05

Ontdek je Persoonlijke visie & de Ultieme Doelstellingengids (eBooks) (€ 25,- € 9,-)

Veel mensen weten niet precies wat ze willen en hoe ze hun doelen kunnen bereiken. Ik heb daarom twee eBooks geschreven vanuit mijn 20 jaar ervaring als personal coach, ondernemer én marathonloper, over hoe je erachter komt wat je wil en hoe je dat kunt bereiken.

06

1:1 Mentoring (vanaf € 12.000,-)

Je hebt dromen, maar het lukt je niet deze te realiseren. Je wilt meer tijd voor jezelf en vooral innerlijke rust en je weet wat je moet doen, maar je doet het niet. En nu voel je dat het tijd is om in actie te komen. Neem contact op voor persoonlijke begeleiding.

Nieuwsgierig naar wat ik te vertellen heb?

Hoe reis je mee met de natuurlijke flow van het leven? Frank Bruining schreef er een boek over: Ik kan alles, dus jij ook. “Alles is mogelijk als je al je verhalen en rollen loslaat”, meent Frank. “Het lijkt alsof je geen fundament meer hebt, dat is heel beangstigend, maar dan kom je tot je ware natuur.”

Frank is geïnspireerd door het sjamanisme. In deze podcast vertelt hij je onder meer over zijn reis door Peru bij de Sjamanen. In zijn boek 'Ik kan alles, dus jij ook' deelt hij oefeningen en inzichten vanuit zijn eigen leven om van denken naar wijsheid te gaan.

Met zijn boek ontdek je hoe je meer vanuit je hart leeft. In je hoofd zitten alle belemmeringen. Obstakels die je kunt omzeilen als je weet hoe het werkt. Door op een bepaalde manier te mediteren, zie je wat je gedachten doen. Op het moment dat je dat ziet, kun je afstand van je gedachten nemen. Met als resultaat dat je veel ruimer denkt, waardoor je meer inzicht krijgt.

Het hoofd zegt: wat wil nu echt en het hart zegt wat wil ER nu echt?

Wil je meer weten over vijf natuurlijke principes die je leven makkelijk maken, wat meditatie voor Frank betekent en hoe Frank minimalisme ziet? Luister dan deze podcast.

Mijn boek op nummer 2 in de Bestsellerlijst top 60.

In 'Ik kan alles, dus jij ook' ontdek je hoe ontspannend en goed het voelt om mee te gaan met de natuurlijke bewegingen van het leven, en hoe je daardoor meer geluk kunt ervaren.

Als je vijf natuurlijke principes – over energie, evenwicht, wijsheid, liefde en actie – herkent en omarmt, zal je ervaring van het dagelijks leven veranderen en verbeteren.

"Leest als een roman. Alles in een eenvoudige taal leert het ons hoe we ons leven aangenamer kunnen maken en ons leven in balans kunnen brengen, met respect voor onze medemens en de natuur. want alles is energie. Frank heeft het ook allemaal zelf ervaren en dat maakt het ook allemaal geloofwaardig. Principes zijn gemakkelijk toepasbaar in het dagelijkse leven. Kregen we die wijsheid al maar in de lagere school."

— Rita (via Bol.com)

"Ik ben absoluut geen boekenworm, maar de manier waarop dit boek geschreven is, spreek tot de verbeelding.
Voor al de voorbeelden en eigen ervaringen van Frank helpen bij het voelen en begrijpen van deze manier van denken en leven.
Super leuk boek om eens tot rust en inzicht te komen zonder dat dit te zweverig wordt!"

— Mark Baars (via Bol.com)

Nou, dat wil ik ook wel lezen

Volg mijn podcasts gratis op: