Start vandaag met mediteren

Ontvang gratis de komende 4 dagen iedere dag een korte meditatie:

  • dag 1: ademhaling (4 minuten)
  • dag 2: in je lijf (7 minuten)
  • dag 3: bodyscan (10 minuten)
  • dag 4: visualiseren (13 minuten)

Vul hieronder je e-mailadres in, dan stuur ik daar de meditaties naar toe.

50%
geen spam, dat beloof ik je
Ja, stuur mij de meditaties (klik hier)
leer gratis mediteren bij Frank Bruining

Hoi Frank, met behulp van o.a. jouw meditaties sta ik weer redelijk op mijn benen. Ook letterlijk. Ben in training voor de halve marathon. Wilde ik eindelijk weer eens lopen. Dit keer gaat t me lukken.

Nogmaals bedankt, heb veel aan je gehad. Groeten, Mirjam

Jouw stem doet wonderen. Word er helemaal rustig van. Ik gebruik elke ochtend en af en toe 's avonds jouw meditaties.

Bedankt! Met vriendelijke groet, Anja Thijssen

Wil je meer energie en focus voor mensen en projecten die echt belangrijk zijn?

Net als hardlopen lijkt mediteren simpel. Toch heb ik er lang over gedaan om zinvol te rennen. Zo is het ook met mediteren. Ik leer je graag hoe ik heb leren mediteren. Vul je e-mailadres en naam in, ik stuur je direct de eerste meditatie.
50%
Ja, stuur maar hoor
leer gratis mediteren bij Frank Bruining

"IK BEN RELAXTER EN FOCUS MAKKELIJKER"

Mediteren deed ik al langer, het ontbrak me de laatste tijd alleen aan discipline.


Daarom startte ik met de challenge, en sindsdien mediteer ik dagelijks.


Het gevarieerde aanbod maakt dat ik iedere keer een andere serie meditaties kan kiezen afhankelijk waar ik behoefte aan heb.


Ik ben relaxter, mijn zintuigen zijn scherper en ik focus makkelijker.


Judith Triemstra
"IK ERVAARDE DIRECT RUST IN MIJN HOOFD"

Ik was op zoek naar 'iets' wat mij rust gaf. Ik ben begonnen met mediteren. Vele boeken hierover gelezen en geprobeerd dit toe te passen. Wat ik miste was een persoonlijke benadering, uitleg en begeleide meditatie.


Op dat moment kwam ik Frank tegen met 'leren mediteren' waarin hij ook een geleide meditatie gaf. Ik ervaarde direct rust in mijn hoofd, mijn lichaam voelde warm en ontspannen aan en ik kon het dagelijks eenvoudig toe passen.


Thobien Robberts
"IK HEB MEER FOCUS EN OOK MEER ONTSPANNING IN MIJZELF"

Mijn motivatie om te gaan mediteren begon met een slaapprobleem, naast een slechte focus en een gehaaste levensstijl. Ik pakte wel eens random een meditatie van het internet of las er boeken over maar het beklijfde niet en de motivatie om ermee door te gaan ontbrak.


Ik  kwam Frank Bruining tegen en leerde zo de no-nonsense manier van mediteren. Ik mediteer nu veel vaker en wat het me heeft opgeleverd is meer focus en ook meer ontspanning in mijzelf.


Jaap  Koning

Ja, ik wil wel leren mediteren én volhouden

50%
Stuur maar door die meditaties
Your information is safe with us