arrow_drop_up arrow_drop_down

Interesse in mediteren, maar je weet niet hoe je moet starten?

Ontvang de komende dagen een gratis introductie in meditatie in je mailbox. Je ontvangt 4 begeleide meditaties die je stap voor stap door de techniek begeleiden.

  • dag 1: ademhaling (4 minuten)
  • dag 2: in je lijf (7 minuten)
  • dag 3: bodyscan (10 minuten)
  • dag 4: visualiseren (13 minuten)

Op welk e-mailadres wil je de meditaties ontvangen?

50%
Stuur maar gelijk naar dit e-mailadres (klik)
leer gratis mediteren bij Frank Bruining

Jarenlang werkte ik meer dan nodig was. Dat moest anders kunnen.

Toen ik me inschreef voor de Marathon van Rotterdam besloot ik  mijn levensstijl drastisch te veranderen: minder werken, sporten én dagelijks mediteren.


Mediteren was nog het lastigst. Tot ik meedeed aan een programma waarbij ik wekelijks een mail met een korte meditatie ontving. Het had een onbedoeld domino-effect: eindelijk had ik een vaste meditatieroutine. Tegenwoordig mediteer ik met plezier 1 uur in de ochtend en 1 uur in de avond. 


Meditatie geeft mij een stabiele en rustige geest. Ik vind het fijn om me niet mee te laten sleuren door mijn gedachten als ik het niet wil. Ik heb meer focus en bepaal zelf waar ik mijn kostbare tijd en aandacht aan besteed. Het aantal werkuren is minstens met de helft verminderd. Wat een vrijheid! 


  • Ik leer je ook graag mediteren (moeilijk is het niet, maar toch krijg ik heel veel vragen)
  • Meditatie is iets dat je zelf moet ervaren (en het is echt lekker!)
  • Ontdek zelf of mijn no-nonsense manier van mediteren bij je past

Ja, ik wil wel leren mediteren én volhouden

50%
Stuur maar door die meditaties
Your information is safe with us
20 jaar

Ondernemer en coach

100+

Meditaties gemaakt

310.000+

Downloads van meditaties

1.700+

Meditatie-abonnee's

"IK BEN RELAXTER EN FOCUS MAKKELIJKER"

Mediteren deed ik al langer, het ontbrak me de laatste tijd alleen aan discipline.


Daarom startte ik met de challenge, en sindsdien mediteer ik dagelijks.


Het gevarieerde aanbod maakt dat ik iedere keer een andere serie meditaties kan kiezen afhankelijk waar ik behoefte aan heb.


Ik ben relaxter, mijn zintuigen zijn scherper en ik focus makkelijker.


Judith Triemstra
"IK ERVAARDE DIRECT RUST IN MIJN HOOFD"

Ik was op zoek naar 'iets' wat mij rust gaf. Ik ben begonnen met mediteren. Vele boeken hierover gelezen en geprobeerd dit toe te passen. Wat ik miste was een persoonlijke benadering, uitleg en begeleide meditatie.


Op dat moment kwam ik Frank tegen met 'leren mediteren' waarin hij ook een geleide meditatie gaf. Ik ervaarde direct rust in mijn hoofd, mijn lichaam voelde warm en ontspannen aan en ik kon het dagelijks eenvoudig toe passen.


Thobien Robberts
"IK HEB MEER FOCUS EN OOK MEER ONTSPANNING IN MIJZELF"

Mijn motivatie om te gaan mediteren begon met een slaapprobleem, naast een slechte focus en een gehaaste levensstijl. Ik pakte wel eens random een meditatie van het internet of las er boeken over maar het beklijfde niet en de motivatie om ermee door te gaan ontbrak.


Ik  kwam Frank Bruining tegen en leerde zo de no-nonsense manier van mediteren. Ik mediteer nu veel vaker en wat het me heeft opgeleverd is meer focus en ook meer ontspanning in mijzelf.


Jaap  Koning

Wil je meer energie en focus voor mensen en projecten die echt belangrijk zijn?

Net als hardlopen lijkt mediteren simpel. Toch heb ik er lang over gedaan om zinvol te rennen. Zo is het ook met mediteren. Ik leer je graag hoe ik heb leren mediteren. Vul je e-mailadres en naam in, ik stuur je direct de eerste meditatie.
50%
Ja, stuur maar hoor
leer gratis mediteren bij Frank Bruining