In slechts enkele minuten meer rust en ruimte in je hoofd

Laat stress los en blijf dichter bij jezelf. Leer op een simpele manier mediteren, zonder gedoe. 

Meld je hieronder aan voor 4 gratis meditatie lessen.

50%
In slechts enkele minuten meer rust en ruimte in je hoofd
Meld je aan en ontvang direct toegang tot de gratis cursus. Meer dan 160.000 mensen gingen je voor.
geen spam, dat beloof ik je
Ja, ik wil graag meer rust en ruimte in mijn hoofd

Mijn leven verrijkt

Frank zorgt met zijn stilte methode dat ik diep in een meditatie kom. Ik ervaar dit als zeer prettig. Ook zijn rustige uitleg en manier van spreken ervaar ik als zeer aangenaam. De site zit goed en overzichtelijk in elkaar. Frank heeft mijn leven tot nu toe verrijkt met zijn methodes!

— Sheila F.


Totaal anders dan andere geleide meditaties

Het is een geweldige ervaring om een online meditatiesessie van Frank mee te maken. Totaal anders dan andere geleide meditaties. Het voelt intenser, alsof je dieper tot je kern komt, dichter bij je ziel. Je wordt begeleid naar zelfstandig mediteren en je leert je meditatiemomenten te pakken op een door jou gewenst en geschikt moment, zonder dat het voor anderen opvalt.

— Marjolein B.


Veel meer positiviteit

Heel inspirerende, leerzame, leuke, laagdrempelige, wijze en bovenal ontspannen meditaties, lifestyle coaching en veel meer positiviteit. 

Verrijkend en voor ieder wat wils!

— Edwin T.


Eenvoudig en simpel

Inmiddels al een paar trainingen gevolgd en elke keer weer verrast  Frank is inspirerend, weet de materie telkens eenvoudig en simpel te doen lijken terwijl het effect groot is. Ook de verscheidenheid in uitvoering en toepassing lijken onuitputtelijk. Zeker meer dan de moeite waard! Ik blijf fan

— Niekie V.


Zonder al teveel moeite

Meerdere online cursussen gedaan bij Frank en ben vanaf de 1e dag aangenaam verrast van de energie en rust die hij uitstraalt.

Het voelt alsof ik hem al jaren ken.

Elke keer weer brengt hij mij zonder al teveel moeite meer inzichten.

— Alex W.


Mediteren nu een dagelijks ritueel

Een absolute aanrader. Frank biedt online waardevolle informatie in zijn coaching en zijn laagdrempelige uitstraling voegt zoveel toe.

Hierdoor voelen deelnemers zich vrij om te delen. Mijn eerste kennismaking was met Frank's online meditaties. Het heeft ertoe geleid dat het mediteren nu een dagelijks ritueel voor me is geworden

— Sylvia L.


Directheid en openheid

Eerst aarzelend, beetje angstig misschien, toch over de drempel gestapt. En ik ben daar nu heel blij mee. Ontzettend fijn om Frank zijn directheid en openheid op zo'n persoonlijk niveau online mee te maken.

— Pien C.


Meer waardering voor mezelf

Ongeveer een jaar geleden vond ik het wel leuk om eens een online cursus te volgen over meditatie. Geen idee waar dat verlangen vandaan kwam. Maar het bleek de beste investering in mezelf sinds lange tijd. Het bracht rust, meer zelfkennis, meer waardering voor mezelf en anderen en andere waardevolle inzichten.

— Rozan G.


Iedere dag mediteren

Wat een openbaring.... zo kan het dus ook. Zo wil ik iedere dag wel mediteren. Een enorme eye opener.  Frank biedt een breed scala aan meditatie technieken, voor ieder wat wils. Dank je wel voor je waardevolle lessen.

— Diana van W.


Mijn eigen weg volgen op mijn manier

Zoveel geleerd en tot rust gekomen. geleerd om mijn eigen weg volgen op mijn manier, in plaats van me schuldig voelen omdat ik zoveel tegelijk wil doen. Gewoon genieten van ieder stukje dat ik leer. Uiteindelijk leidt het tot mijn doel. Fijne lessen en heerlijke meditaties.

— Josefien K.


Oude blokkades beter verwerken

De meditaties zorgen dat je je beter voelt en anders met je leven omgaat. Je wordt erg rustig, en met meer inzicht. Oude blokkades kan je beter verwerken na verloop van tijd. Echt een aanrader

— Esther B.


Volledig ontspannen in dit jachtige leven

Frank straalt diepe innerlijke rust uit, ik kijk steeds met plezier naar zijn webinars en meditaties die hij fantastisch leidt en waar ik me volledig kan ontspannen in dit jachtige leven. Dit is werkelijk een grote aanrader .

— Marie Rose S.


Rustig en duidelijk

Ik ben ondertussen al even bezig met de cursus van jou Frank. Ik moet zeggen dat de meditaties me heel goed bevallen. Je brengt ze op een rustige en duidelijke manier. Ik ben gestaag bezig en geniet van het pad. Ik zou dit zeker aan iemand aanbevelen

— Zoë P.


Meer focus

Prachtige manier van mediteren! Niet te lang, krachtig, speels en het helpt echt om meer focus te hebben en rust en ontspanning te vergroten! Zeer aan te raden!

— Edwin W.


Ik durf meer en pieker minder

Je leert om de verhalen en je oordelen los te laten om zo steeds meer je eigen pad te kunnen bewandelen en je potentieel te leven. Ik leef lichter en voel me vrijer, durf meer en pieker minder. Ik kan ik er nog jaren mee vooruit

— Hanneke K.