Stilte in Beweging


Meditatietraining voor meer rust, ruimte en

helderheid in je hoofd binnen 15 dagen

"Je profiteert de hele dag van het effect"

Bij iedere meditatie voel je dat je diep ontspant en voel je je verkwikt. Alsof je een lekkere powernap hebt gedaan. Maar dan beter.


Ik bruis van energie

Nu ik de cursus Stilte in Beweging doe, lijkt het wel in een soort van stroomversnelling te komen.  Frank wat een geweldige meditatie methode is dit..haha. Doe hem nu sinds twee dagen zelfstandig en bruis van energie. 

Daar waar ik vroeger geen zin meer had of het uitstelde pak ik nu door. Ook zoek ik nieuwe uitdagingen om dingen toch te doen en ga er dan voor. Ik behoud overzicht in mijn gedachten en geef aandacht aan dat wat aandacht nodig heeft. De rest gaat ook zo weer aan mij voorbij. Ik voel me meer helder en het lijkt wel of mijn geheugen scherper is

— Erwin S.


Totaal anders dan andere geleide meditaties

Het is een geweldige ervaring om een online meditatiesessie van Frank mee te maken. Totaal anders dan andere geleide meditaties. Het voelt intenser, alsof je dieper tot je kern komt, dichter bij je ziel. Je wordt begeleid naar zelfstandig mediteren en je leert je meditatiemomenten te pakken op een door jou gewenst en geschikt moment, zonder dat het voor anderen opvalt.

— Marjolein B.


Veel meer positiviteit

Heel inspirerende, leerzame, leuke, laagdrempelige, wijze en bovenal ontspannen meditaties, lifestyle coaching en veel meer positiviteit. 

Verrijkend en voor ieder wat wils!

— Edwin T.


Eenvoudig en simpel

Inmiddels al een paar trainingen gevolgd en elke keer weer verrast  Frank is inspirerend, weet de materie telkens eenvoudig en simpel te doen lijken terwijl het effect groot is. Ook de verscheidenheid in uitvoering en toepassing lijken onuitputtelijk. Zeker meer dan de moeite waard! Ik blijf fan

— Niekie V.


Zonder al teveel moeite

Meerdere online cursussen gedaan bij Frank en ben vanaf de 1e dag aangenaam verrast van de energie en rust die hij uitstraalt.

Het voelt alsof ik hem al jaren ken.

Elke keer weer brengt hij mij zonder al teveel moeite meer inzichten.

— Alex W.


Mediteren nu een dagelijks ritueel

Een absolute aanrader. Frank biedt online waardevolle informatie in zijn coaching en zijn laagdrempelige uitstraling voegt zoveel toe.

Hierdoor voelen deelnemers zich vrij om te delen. Mijn eerste kennismaking was met Frank's online meditaties. Het heeft ertoe geleid dat het mediteren nu een dagelijks ritueel voor me is geworden

— Sylvia L.


Directheid en openheid

Eerst aarzelend, beetje angstig misschien, toch over de drempel gestapt. En ik ben daar nu heel blij mee. Ontzettend fijn om Frank zijn directheid en openheid op zo'n persoonlijk niveau online mee te maken.

— Pien C.


Meer waardering voor mezelf

Ongeveer een jaar geleden vond ik het wel leuk om eens een online cursus te volgen over meditatie. Geen idee waar dat verlangen vandaan kwam. Maar het bleek de beste investering in mezelf sinds lange tijd. Het bracht rust, meer zelfkennis, meer waardering voor mezelf en anderen en andere waardevolle inzichten.

— Rozan G.


Iedere dag mediteren

Wat een openbaring.... zo kan het dus ook. Zo wil ik iedere dag wel mediteren. Een enorme eye opener.  Frank biedt een breed scala aan meditatie technieken, voor ieder wat wils. Dank je wel voor je waardevolle lessen.

— Diana van W.


Mijn eigen weg volgen op mijn manier

Zoveel geleerd en tot rust gekomen. geleerd om mijn eigen weg volgen op mijn manier, in plaats van me schuldig voelen omdat ik zoveel tegelijk wil doen. Gewoon genieten van ieder stukje dat ik leer. Uiteindelijk leidt het tot mijn doel. Fijne lessen en heerlijke meditaties.

— Josefien K.


Oude blokkades beter verwerken

De meditaties zorgen dat je je beter voelt en anders met je leven omgaat. Je wordt erg rustig, en met meer inzicht. Oude blokkades kan je beter verwerken na verloop van tijd. Echt een aanrader

— Esther B.


Volledig ontspannen in dit jachtige leven

Frank straalt diepe innerlijke rust uit, ik kijk steeds met plezier naar zijn webinars en meditaties die hij fantastisch leidt en waar ik me volledig kan ontspannen in dit jachtige leven. Dit is werkelijk een grote aanrader .

— Marie Rose S.


Rustig en duidelijk

Ik ben ondertussen al even bezig met de cursus van jou Frank. Ik moet zeggen dat de meditaties me heel goed bevallen. Je brengt ze op een rustige en duidelijke manier. Ik ben gestaag bezig en geniet van het pad. Ik zou dit zeker aan iemand aanbevelen

— Zoë P.


Meer focus

Prachtige manier van mediteren! Niet te lang, krachtig, speels en het helpt echt om meer focus te hebben en rust en ontspanning te vergroten! Zeer aan te raden!

— Edwin W.


Ik durf meer en pieker minder

Je leert om de verhalen en je oordelen los te laten om zo steeds meer je eigen pad te kunnen bewandelen en je potentieel te leven. Ik leef lichter en voel me vrijer, durf meer en pieker minder. Ik kan ik er nog jaren mee vooruit

— Hanneke K.

Heb je het constante gevoel van onrust en dat je aan niets toekomt, terwijl je todo lijst groeit?


Slaap je slecht en kun je je wekker wel het raam uitgooien?


Als je tijd tekort komt voor jezelf en voor dat wat jij belangrijk vindt, is het nu tijd om het radicaal anders aan te pakken.


Met de meditatietraining Stilte in Beweging

Ik laat je ervaren hoe je binnen 20 minuten in een diepe staat van ontspanning komt. Waardoor stress van je afglijdt en je je gelukkig, energiek en helder voelt.


Ik weet het, het klinkt als een verkooppraatje, maar sinds ik op deze manier mediteer, heb ik minder slaap nodig (just saying...)


Dus, laat me je meenemen voorbij je gedachten, zodat je dichter bij jezelf komt. Met helderheid, rust en ruimte in je hoofd.


Zelfs als je denkt dat meditatie niets voor jou is, leer je een vaardigheid die inzetbaar is voor de rest van je leven en waar je met plezier naar uitkijkt om te doen. 

ja, dat wil ik graag!Lukt het je niet om je hoofd stil te krijgen? Welkom bij de club. 

Je denkt waarschijnlijk dat je de enige bent en dat meditatie gewoon niks voor jou is...

Dat is het leuke van deze manier van mediteren. Je hoeft je hoofd niet stil te krijgen. Het is helemaal andersom. Je gebruikt je gedachten namelijk op een vernuftige manier zodat ze je juist helpen om beter te ontspannen.

Dus ook nooit meer in die lastige houding. Want je bent geen monnik neem ik aan?

Deze meditatie doe je gewoon in je stoel of op de bank. Eigenlijk zoals je televisie kijkt, of zoals je een goed boek leest.

Je kunt met gemak in het OV mediteren (zelfs zonder dat iemand het ziet)


Deze online training bestaat uit:

  • 8 Losse meditaties die jou direct in een ontspannen staat brengen en je leren hoe je grip krijgt op je gedachten
    (audio, dus alleen maar luisteren)
  • De unieke methode waarmee je onafhankelijk van begeleiding, apps en muziek kunt mediteren waar, wanneer en hoe je maar wilt.
  • Een handig stappenplan, zodat je precies weet wat je iedere dag te wachten staat
  • Een heldere uitleg over wat je kan verwachten en antwoorden op je vragen
  • Een forum waar je samenkomt met andere deelnemers aan deze training en waar je ervaringen uit kunt wisselen en/of vragen kunt stellen (is niet verplicht)
  • Alle lessen zijn te volgen op mobiel, tablet of computer

Je hebt de training in 15 dagen afgerond. 

Vanaf het eerste moment merk je al direct verschil!

Je krijgt een 100% niet tevreden-geld-terug-garantie. Zonder vragen. Dus je loopt geen enkel risico. Plus, je houdt voor altijd toegang.


Kan je niet stilzitten?


Goed zo. Dat is namelijk geen voorwaarde om deze techniek te doen. Het enige dat ik van je vraag is om zo comfortabel mogelijk te gaan zitten. Ik denk dat jou dat wel lukt.


Er staat je nu werkelijk niets meer in de weg om meditatie eindelijk in je dagelijks leven te integreren. 


Dit is echt mijn beste meditatietraining ooit. Dit is de enige training die ik standaard aanbeveel aan mijn kinderen en beste vrienden. Vandaar dat ik hem zelf ook dagelijks doe.

En geloof me, ik heb een héél relaxed leven. 

Dat gun ik jou ook van harte! 

BONUS: Meld je nu aan en doe online mee met de LIVE avonden op 20, 21, 22 en 27 februari 2023


Hoe snel heb ik effect van de techniek?

Ik laat je ervaren hoe je binnen 20 minuten in een diepe staat van ontspanning komt. Waardoor stress van je afglijdt en je je gelukkig, energiek en helder voelt.

Ik ben niet zo van de meditaties. Ik vind het snel saai...

Nou bij deze is dat anders. Ik leer je een vaardigheid, inzetbaar voor de rest van je leven, die je met plezier doet. Iedere dag weer. (Sinds ik deze techniek doe, heb ik minder slaap nodig en heb ik meer energie overdag.)

Hoeveel tijd ben ik er mee bezig?

Iedere dag zo’n 20 minuutjes. Maar het is zo fijn dat je graag tijd maakt. Bovendien levert het je veel rust in je hoofd op.

Hoe lang mag ik over de cursus doen?

Zolang je wilt! Je krijgt namelijk voor onbeperkte tijd toegang. Dus herhaal zoveel je wil en neem alle tijd.

Ik krijg mijn gedachten niet stil, helpt deze techniek?

Jazeker. Het zorgt ervoor dat je je gedachten gewoon kunt laten komen en gaan, zonder enige inspanning of afleiding.

Ik doe al wat cursussen. Kan dit er wel bij?

Zeker! Als je deze techniek geleerd hebt, kun je dit gebruiken in, tijdens en voor je andere cursussen. Straks wordt mediteren net als tandenpoetsen, en dat lukt ook naast alle andere bezigheden :-) Plus, geen haast, je houdt voor onbepaalde tijd toegang.

Stel het is niets voor mij, wat dan? Krijg ik mijn geld terug?

Geen enkel probleem. Stuur een mail naar frank@frankbruining.com, dan krijg je gewoon je geld terug, zonder moeilijke vragen.

Ik kan niet zo lang in een meditatiehouding zitten, hoe los ik dat op?

Nou, dan is juist deze meditatietechniek enorm geschikt voor je. Je kunt gewoon in een stoel of op de bank zitten. Zoals je normaal ook zit als je een boek leest of TV kijkt.

Maar ik wil geen uur per keer te hoeven te mediteren...

Dat hoeft ook niet. Je kunt deze techniek gewoon in 2x per dag in 15-20 minuutjes doen.

Het lukt me niet om m’n hoofd leeg te krijgen, dus ik denk dat ik niet kan mediteren.

Dat hoeft ook niet, juist het tegenovergestelde. Je gebruikt je gedachten op een plezierige manier die helpen om beter te ontspannen.

Heb ik speciale attributen nodig?

Nee, je hebt niets nodig. Alleen jezelf. Zelfs geen meditatiekussen, want je kunt dit gewoon in een stoel of op de bank doen.

Ik kan niet stilzitten...

Goed zo. Dat is namelijk geen voorwaarde om deze techniek te doen. Het enige dat ik van je vraag is om zo comfortabel mogelijk te gaan zitten.

Is het niet raar om te mediteren?

Iedereen mediteert tegenwoordig wel. We hebben vaak een bepaald beeld van iemand die mediteert, van een monnik in een klooster meestal. Of iets met wierook. Nou, dat is het allemaal niet hoor. Heel veel bekende mensen mediteren. En deze techniek kun je zelfs doen zonder dat iemand het merkt.

Ik ben veel te onrustig om te mediteren.

Daarom krijg je altijd van mij een soort ‘bruggetje’ waardoor je eerst tot rust komt en daarna ga je als vanzelf in de meditatie. Werkt heel goed, vooral voor mensen met een druk leven.

Ik heb eerder gemediteerd en vond het eigenlijk niets.

De meeste meditaties zijn vaak begeleide meditaties en meditaties op muziek. Ook vaak mindfulness meditaties. Dit is totaal anders, veel actiever en afgestemd op een drukke levensstijl. Het geeft een ander effect, je bent meer alert, maar wel ontspannen.

Ik ben bang dat ik er geen tijd voor heb.

Het is het meest voorkomende argument om iets niet te doen, ook om niet te mediteren. Maar het ontbreekt meestal aan prioriteit. Want je hebt wel een kwartiertje om even op Instagram of Facebook te kijken, of TV te kijken. Dus tijd om te mediteren heb je ook. Het mooie van deze techniek is dat je veel productiever wordt en je energieker voelt. Je blijft het graag doen.

Ik vind het moeilijk om meditatie dagelijks vol te houden.

Ik snap dat je dat denkt. Maar is het niet veel lastiger om iedere dag te merken dat je eigenlijk tot veel meer in staat bent dan je op dit moment laat zien? Vind je het echt lastiger om een nieuwe vaardigheid te leren, dan iedere dag weer met die frustratie, boosheid en stress van een niet volledig geleefd leven te leven? En geloof me, deze vaardigheid doe je met veel plezier. Zo niet, dan krijg je van mij je geld terug.

Hoe lang duurt de cursus?

Totaal duurt het 15 dagen. De eerste 8 dagen doe je iedere dag een meditatie die volledig begeleid is van ongeveer 20 minuutjes. Daarna krijg je in 1 sessie de techniek uitgelegd en ga je zelf trainen voor 7 dagen. Daarbij kun je gebruik maken van mijn gesproken begeleiding. Maar uiteindelijk ga je het na 15 dagen helemaal zelfstandig doen, zonder begeleiding. Je hebt je smartphone, tablet of computer niet meer nodig om deze techniek te doen.

Is deze meditatietechniek religieus of verbonden met een bepaald geloof?

Nee, helemaal niet. Zie deze techniek net als een techniek bij het sporten, klussen of het leren van een taal. Deze meditatietechniek is erop gericht om je mind te trainen. Wat je hier mee wil doen of wat je wil gaan geloven is helemaal aan jou. Het is overal mee te combineren.

Wat levert mediteren mij allemaal op?

Eigenlijk een bijzondere vraag. Want we stellen niet de vraag wat het vernietigende effect is van stress. Maar goed, nog even op een rijtje wat meditatie allemaal kan opleveren:

- Verminderen van stress in het lichaam
- Minder last van depressie en angsten
- Meditatie helpt tegen de effecten van veroudering
- Meer zin in sex en betere sexbeleving
- Minder slaap nodig
- Meer productiviteit en energie
- Verminderen van de symtomen van ADHD
- Kortere duur van migraine aanvallen

Ik bied je dit graag aan.
Afgelopen jaren heb ik veel cursussen gratis of voor een heel laag bedrag gegeven om mensen te helpen krachtig te blijven staan. En dicht bij zichzelf te blijven. Om te ontdekken dat werkelijke vrijheid in jezelf zit.

"Totaal anders dan andere geleide meditaties."
Het is een geweldige ervaring om een online meditatiesessie van Frank mee te maken. Totaal anders dan andere geleide meditaties. Het voelt intenser, alsof je dieper tot je kern komt, dichter bij je ziel. Je wordt begeleid naar zelfstandig mediteren en je leert je meditatiemomenten te pakken op een door jou gewenst en geschikt moment, zonder dat het voor anderen opvalt.

Marjolein

"De meditaties geven een betere kijk op mijn leven."
De meditaties geven een betere kijk op mijn leven. Zo ontspannen. Hoe rustiger ik ben, hoe beter ik met bepaalde situaties om kan gaan. Ook altijd een super mooie, leerzame uitleg van de meditaties. Top!
Liliane