Meditatietraining Stilte in Beweging

Verminder je stress en verbeter je slaap binnen 3 dagen

Leer binnen 3 dagen een meditatiemethode die je voor de rest van je leven met plezier doet, die je stress vermindert, je slaap verbetert en je gelukkiger maakt.

Meditatiemoe?


Het idee om te kunnen mediteren vind je fantastisch.

Maar het oefenen zelf… Nee, dat niet zo.

Je gaat zitten en je sluit je ogen. Je focust op je ademhaling en probeert nergens aan te denken.

Sh*t, dat lukt niet.

De stroom van gedachten neemt alleen maar toe.

Dit is wat er iedere keer weer gebeurt. En ik snap dat je denkt dat meditatie niets voor jou is.

Maar deze methode is radicaal anders.

Je hoeft geen gedachten te onderdrukken. Je hoeft ze zelfs niet te laten afdrijven op wolkjes.

Deze meditatie methode is geschikt voor onze Westerse geest en is al minstens 3.000 jaar oud.

Als je de meditatie geleerd hebt, kun je overal, wanneer je maar wilt, mediteren. Zonder app, zonder muziek en zonder begeleiding.

Ik leer het je in 3 sessies van 90 minuten.

Simpel. Praktisch. Logisch.

Ja, dat wil ik graag leren

De kans is groot dat je het niet doet

Als iets meer dan twee handelingen kost, dan is de kans groot dat je het niet doet.

Het is een gouden regel die ik overal op toepas.

Voorbeeld.

Ik wil een video opnemen.Ik zet de camera aan, en doe m'n laptop open. De microfoon is al aangesloten en open de software. Daarna druk ik op opnemen.

Zou ik eerst de camera moeten monteren, twee soorten software openen en ook nog eens de microfoon moet aansluiten? Dan is de kans groot dat ik na een paar keer de handdoek in de ring gooi.

Ik kan trouwens eenzelfde voorbeeld geven voor de administratie.

Als je eerst iets moet uitprinten, gaatjes erin, map halen, zoeken waar het onder opgeborgen moet worden pffffff.

Hoe het bij mij werkt? Zodra ik een factuur ontvang, dan mail ik hem door naar de boekhoudsoftware. Klaar. Uhhh, na het betalen natuurlijk.

Vroeger bleef alles heeeul lang liggen.

Uitstelgedrag.

En dat is dus met alles.

Bijvoorbeeld als je eten gaat koken. Wat moet je allemaal eerst uit de kast halen om te beginnen? Vaak staat die pan precies weer ergens achterin en ben je bezig om zowat het hele kastje uit te ruimen.

Kijk eens even naar dat wat jij regelmatig uitstelt. En of je het aantal stappen terug kan brengen.

Meditatie is misschien wel een goed voorbeeld.

Telefoon openen, app zoeken, meditatie opzoeken (welke was ook al weer zo fijn?), plekkie zoeken, kussen uit de kast halen, dekentje om.

Nou, ik heb al geen zin meer, als ik dit allemaal eerst moet doen.

Zeker als ik het vergelijk met mijn eigen meditatiemethode.

Als ik ga mediteren, dan is dat waar ik op dat moment zit. Ik sluit m’n ogen en doe de meditatie.

Klaar.

Overal kunnen mediteren, zonder apps, en ook geen muziek. Gewoon op de bank thuis, of op het bankje in de bushalte.

Dat is voor mij volledige vrijheid. Kunnen doen wat ik wil, wanneer ik het wil. Dat is de reden dat ik ondernemer ben geworden en zo mediteer ik ook. In volledige vrijheid.

Ik leer je graag de makkelijkste manier om te mediteren 👇

Stilte in Beweging is een meditatietraining waarvan ik hoop dat je het geen meditatie gaat noemen.

Het klinkt misschien raar. Maar het grootste voordeel van meditatie is als je het niet ziet als mediteren.

Ik had zelf altijd een bepaald beeld van hoe mediteren zou moeten werken. Daardoor heb ik jaren op een totaal verkeerde manier gemediteerd.

Kan dat dan, vraag je jezelf misschien af. Hoe dan?

Nou, ik ben blij dat je dat vraagt.

Ik keek altijd met een Westerse blik naar meditatie. Dat betekent, dat er een doel aan vastzat. Al was het maar meer rust.

Dat zette mij telkens op het verkeerde been. Want ik was bezig met iets te bereiken, precies op dezelfde manier zoals ik m'n werk deed.

Toen ik in aanraking kwam met onderstaande meditatiemethode, veranderde mijn hele kijk op mediteren.

En één ding wist ik zeker, hier hebben heel veel mensen iets aan. Dus ja, aangezien ik niets liever doe dan andere mensen iets leren waar ik zelf veel profijt van heb, was de keuze snel gemaakt.

Heb je een druk leven? En heb je het wel gehad met al die verschillende meditatietechnieken die je eigenlijk nog niet echt veel verder hebben geholpen? Dan is dit je kans.

Je wilt rust en controle over je tijd. Zonder er iets voor te doen

Dat klinkt natuurlijk als ongeloofwaardig. Maar dat is juist de charme van deze meditatiemethode. Ik noem het niet voor niets The Lazy Person's Meditation.

Natuurlijk ga je wel iets doen, maar je stopt met het hard werken tijdens je meditatie. En dat ga je zó lekker vinden, dat je het jammer vindt om te stoppen en uitkijkt naar de volgende sessie.

Een methode waar je je hele leven iets aan hebt en je weer verliefd op je leven laat worden. Zodat je weer tijd en aandacht geeft aan wat werkelijk belangrijk is.

01

Ontspanning

Binnen 20 minuten leer je hoe jezelf in een diepe staat van ontspanning komt

02

Stress

Deze methode vermindert niet alleen de stress in je lichaam door ontspanning, maar zorgt er ook voor dat je zo opgeladen blijft, dat stress geen kans krijgt.

03

Slaap

Hoe minder stress je opbouwt, hoe dieper je slaap wordt. Zelfs als je 's nachts wakker wordt, gaat deze keer dat hoofd niet aan. Zodra je hoofd het kussen raakt zak je weer weg in een diepe rustige slaap. Je hebt minder slaap nodig, word wakker uit jezelf met lekkere energie om aan de dag te beginnen.

04

Sex

Tja, soms duurt sex 2 minuten en soms is het zó voorbij. Nee, zonder gekheid, hoe minder je in je hoofd zit en hoe energieker je voelt. Dat maakt dat je veel meer zin in sex hebt en geeft ook een betere, en langere, sexbeleving.

05

Energie

Jouw dag kan niet meer stuk met zoveel positieve energie, en dat zorgt voor een heerlijke productiviteit, omdat je blij bent met dat wat je doet.

Ik zag de wereld in een flits aan me voorbij schieten

Plots werd ik stevig in mijn stoel gedrukt.
Ik zag de wereld in een flits aan me voorbij schieten.


"Kijk" zei Thomas, mijn beste vriend.
En vervolgde zijn motivatie voor de aankoop van zijn elektrische auto Tesla Model S, die ondertussen geluidloos tot de toegestane snelheid terug was teruggebracht.

"Dat extra vermogen heeft mij vorige keer mooi geholpen een aanrijding te voorkomen, doordat ik snel kon accelereren."

Ik knikte instemmend.

Er is iets met dat extra vermogen, dat je kunt aanspreken als het nodig is.

Luidsprekers hebben bijvoorbeeld een piekbelasting. Zo zijn ze bestand tegen korte, maar te hoge belasting. Duurt het te lang, tja, dan kun je de speakers beschadigen. Bij een te hoge belasting hoor je de muziek vervormd uit de luidsprekers komen.

Wij mensen hebben ook een piekbelasting. Worden we keer op keer teveel belast, dan komt het er bij ons ook vervormd uit, en soms blazen we onszelf op.

Gelukkig kun je je eigen piekvermogen verhogen. Dat doe je door voldoende innerlijke rust op te bouwen, door kleine rustmomenten te nemen.

Dit werkt het beste als je 15-20 minuutjes mediteert, het liefst 2x per dag. Dan bouw je echt aan een krachtige basis voor innerlijke rust.

Wil je ook jouw maximale piekbelasting stretchen?

Ik leer je graag een meditatiemethode die direct een bijdrage levert aan jouw innerlijke rust, en krijg je meer grip op je eigen vermogen.

"Je profiteert de hele dag van het effect"
Bij iedere meditatie voel je dat je diep ontspant en voel je je verkwikt. Alsof je een lekkere powernap hebt gedaan. Maar dan beter.

"Een bullshitvrije vaardigheid die je de de rest van je leven met plezier doet"

In deze meditatietraining leer ik je een eeuwenoude meditatietechniek die wetenschappelijk aantoonbaar transformerende effecten heeft.

Dit is anders dan mindfulness of andere technieken die je ooit hebt geprobeerd.

Ik laat je ervaren hoe je binnen 20 minuten in een diepe staat van ontspanning komt. Waardoor stress van je afglijdt en je je gelukkig, energiek en helder voelt.

Je leert een vaardigheid die inzetbaar is voor de rest van je leven en die je met plezier doet.

Ik weet het, het klinkt als een verkooppraatje, maar sinds ik deze techniek doe, heb ik minder slaap nodig (just saying...)

Dus, laat me je meenemen voorbij je gedachten, zodat je dichter bij jezelf komt. Met vrede, stilte en rust in je hoofd.

Mijn leven verrijkt

Frank zorgt met zijn stilte methode dat ik diep in een meditatie kom. Ik ervaar dit als zeer prettig. Ook zijn rustige uitleg en manier van spreken ervaar ik als zeer aangenaam. De site zit goed en overzichtelijk in elkaar. Frank heeft mijn leven tot nu toe verrijkt met zijn methodes!

— Sheila F.

Veel meer positiviteit

Heel inspirerende, leerzame, leuke, laagdrempelige, wijze en bovenal ontspannen meditaties, lifestyle coaching en veel meer positiviteit.

Verrijkend en voor ieder wat wils!

— Edwin T.

Eenvoudig en simpel

Inmiddels al een paar trainingen gevolgd en elke keer weer verrast Frank is inspirerend, weet de materie telkens eenvoudig en simpel te doen lijken terwijl het effect groot is. Ook de verscheidenheid in uitvoering en toepassing lijken onuitputtelijk. Zeker meer dan de moeite waard! Ik blijf fan

— Niekie V.

Zonder al teveel moeite

Meerdere online cursussen gedaan bij Frank en ben vanaf de 1e dag aangenaam verrast van de energie en rust die hij uitstraalt.
Het voelt alsof ik hem al jaren ken.
Elke keer weer brengt hij mij zonder al teveel moeite meer inzichten.

— Alex W.

Meer waardering voor mezelf

Ongeveer een jaar geleden vond ik het wel leuk om eens een online cursus te volgen over meditatie. Geen idee waar dat verlangen vandaan kwam. Maar het bleek de beste investering in mezelf sinds lange tijd. Het bracht rust, meer zelfkennis, meer waardering voor mezelf en anderen en andere waardevolle inzichten.

— Rozan G.

Mediteren nu een dagelijks ritueel

Een absolute aanrader. Frank biedt online waardevolle informatie in zijn coaching en zijn laagdrempelige uitstraling voegt zoveel toe.
Hierdoor voelen deelnemers zich vrij om te delen. Mijn eerste kennismaking was met Frank's online meditaties. Het heeft ertoe geleid dat het mediteren nu een dagelijks ritueel voor me is geworden

— Sylvia L.

Iedere dag mediteren

Wat een openbaring.... zo kan het dus ook. Zo wil ik iedere dag wel mediteren. Een enorme eye opener. Frank biedt een breed scala aan meditatie technieken, voor ieder wat wils. Dank je wel voor je waardevolle lessen.

— Diana van W.

Mijn eigen weg volgen op mijn manier

Zoveel geleerd en tot rust gekomen. geleerd om mijn eigen weg volgen op mijn manier, in plaats van me schuldig voelen omdat ik zoveel tegelijk wil doen. Gewoon genieten van ieder stukje dat ik leer. Uiteindelijk leidt het tot mijn doel. Fijne lessen en heerlijke meditaties.

— Josefien K.

Meer focus

Prachtige manier van mediteren! Niet te lang, krachtig, speels en het helpt echt om meer focus te hebben en rust en ontspanning te vergroten! Zeer aan te raden!

— Edwin W.

Ik durf meer en pieker minder

Je leert om de verhalen en je oordelen los te laten om zo steeds meer je eigen pad te kunnen bewandelen en je potentieel te leven. Ik leef lichter en voel me vrijer, durf meer en pieker minder. Ik kan ik er nog jaren mee vooruit

— Hanneke K.

Een gebroken raam?

Ken je de broken window theorie?
Ik leg het even uit.


Je hebt een fruitschaal. Daar leg je de post in. Of je sleutels. En dan komt er steeds meer bij.

Ander voorbeeld.

Een laatje in je bureau. Waar de rommel wel lijkt te vermenigvuldigen, telkens wanneer je het laatje opent.

De broken window theorie komt uit de criminologie.

Een omgeving die vervuild is, zal steeds meer vuil aantrekken. Een gebroken raam in een gebouw, trekt eerder vandalisme aan.

Opruimen en schoonmaken. Iedere keer als je het opmerkt.

Dat is wat New York deed in de jaren 90.

Graffiti werd direct verwijderd en rommel op straat werd actiever opgeruimd.

Het leidde tot minder vandalisme en kleine criminaliteit.

Als het in New York werkt. Werkt het bij jou thuis ook. En ook in je hoofd.

Toen wij ons huis hadden verkocht en besloten om geen huis meer te kopen of te huren moesten we gaan opruimen.

Ik merkte dat door het wegdoen van al onze spullen, dat er ruimte kwam in mijn hoofd. Maar ook omdat er ruimte was in mijn hoofd, kon ik makkelijker afstand doen van spullen.

Het is een kwestie van beginnen. Maar je stelt het uit, misschien is het teveel moeite.

Want waarom is het nodig?

Het komt wel een keer, en het eet geen brood.

Ja, daar motiveer je jezelf mee...

Trouwens. Alleen al denken dat je iets moet opruimen, geeft stress en maakt je hoofd nog voller.

Daar heb ik een oplossing voor.
Een meditatiemethode, om je hoofd in vakantiemodus te zetten.

Je weet wel, dat je alles opruimt voor je op vakantie gaat. Maar dan op je persoonlijke zolderkamer.

Zo makkelijk. Zo moeiteloos. Het ruimt direct op. Rust en ruimte in je hoofd. Laat de energie maar stromen. Alsof je op vakantie gaat.

Nee…

Alsof je op vakantie bent.

Een opgeruimd hoofd is echt veel meer waard.
Dus letterlijk én figuurlijk een no brainer.

Dus, zet alles aan de kant, en meld je aan voor de beste meditatietraining ever. En niet omdat ik het zeg.

Totaal anders dan andere geleide meditaties

Het is een geweldige ervaring om een online meditatiesessie van Frank mee te maken. Totaal anders dan andere geleide meditaties. Het voelt intenser, alsof je dieper tot je kern komt, dichter bij je ziel. Je wordt begeleid naar zelfstandig mediteren en je leert je meditatiemomenten te pakken op een door jou gewenst en geschikt moment, zonder dat het voor anderen opvalt.

— Marjolein B.

Rustig en duidelijk

Ik ben ondertussen al even bezig met de cursus van jou Frank. Ik moet zeggen dat de meditaties me heel goed bevallen. Je brengt ze op een rustige en duidelijke manier. Ik ben gestaag bezig en geniet van het pad. Ik zou dit zeker aan iemand aanbevelen

— Zoë P.

Er staat je nu werkelijk niets meer in de weg om meditatie zonder gedoe eindelijk in je dagelijks leven te integreren.
Wat een rust,  energie en een vrijheid zul jij ervaren...

"Dit is echt mijn beste meditatietraining ooit. Vandaar dat ik hem zelf ook dagelijks doe.
En geloof me, ik heb een héél relaxed leven.
Dat gun ik jou ook van harte!"

Deze online training bestaat uit:

 • De unieke methode waarmee je zonder begeleiding, zonder apps en zonder muziek kunt mediteren waar, wanneer en hoe je maar wilt.
 • Een handig stappenplan, zodat je precies weet wat je iedere dag te wachten staat
 • Een heldere uitleg over wat je kan verwachten tijdens, voor en na het mediteren
 • Eindelijk een manier om met je gedachten om te gaan die natuurlijk aanvoelt en waar je ook in je dagelijkse gesprekken veel aan gaat hebben
 • De training is te volgen op mobiel, tablet of computer, waar en wanneer je maar wilt
 • Je doet de training zo vaak wilt

De training doorloop je in 3 dagen, 90 minuten per sessie.

Vanaf het eerste moment merk je al direct verschil!

Je krijgt een 100% niet tevreden-geld-terug-garantie. Zonder vragen. Je loopt geen enkel risico.

Plus, je houdt voor altijd toegang. Dus geen haast om de cursus te doen.

Jouw investering € 397,-

FAQs

Is deze meditatie geschikt voor iedereen?

Deze meditatie is geschikt voor mensen met een overvolle agenda, die graag beter willen slapen, meer energie willen, rust in hun hoofd willen en dichter bij zichzelf willen blijven.

Ik heb al zo weinig tijd, ik ben bang dat ik dit niet volhoud

Als je tijd tekort komt voor jezelf en voor dat wat jij belangrijk vindt, is het nu tijd om het radicaal anders aan te pakken. De meeste meditatievormen zijn te lastig. Ze kosten teveel tijden je moet er teveel voor doen. Deze methode is simpel, logisch en je merkt direct effect. Je kijkt er naar uit om weer te gaan mediteren. Beloofd.

Hoeveel tijd kost deze training mij?

De online training doe je op eigen tempo, en in drie sessies van 90 minuten heb je precies geleerd hoe je moet mediteren en heb je ook al direct 3 sessies gemediteerd. Deze meditaties variëren van 10-20 minuten en zijn bij de 90 minuten opgeteld.

Ik kan niet lang in een moeilijke houding zitten, is dat een probleem?

Helemaal niet, want je hoeft namelijk niet in een moeilijke houding te gaan zitten. Je gaat zo comfortabel mogelijk zitten op een stoel of op de bank. Je kunt ook nog eens lekker leunen tegen de rugleuning.

Hoe snel heb ik effect van deze methode?

Ik laat je ervaren hoe je binnen 20 minuten in een diepe staat van ontspanning komt. Waardoor stress van je afglijdt en je je gelukkig, energiek en helder voelt. Je hebt direct resultaat.

Ik kan niet lang stilzitten, ben ik dan wel geschikt om te mediteren?

Goed zo. Dat is namelijk geen voorwaarde om deze meditatie methode te doen. Het enige dat ik van je vraag is om zo comfortabel mogelijk te gaan zitten. Ik denk dat jou dat wel lukt

Ik vind meditatie al snel saai, ik ben bang dat ik dan afhaak

Nou bij deze is dat anders. Ik leer je een vaardigheid, inzetbaar voor de rest van je leven, die je met plezier doet. Iedere dag weer.

Hoeveel tijd ben ik er na de training nog mee bezig?

Iedere dag zo’n 20 minuutjes. Maar het is zo fijn dat je er graag tijd voor maakt. Omdat het je veel rust in je hoofd oplevert. Je wordt er ook een stuk productiever en blijer van. En het eerste jaar na je training nodig ik je ook uit voor de maandelijkse coaching calls van zo'n 60 minuten.

Ik krijg mijn hoofd niet stil, het lukt me nooit om te mediteren. Waarom zou dat nu anders zijn?

Deze meditatie vorm is radicaal anders. Je leert omgaan met je gedachten zonder wat voor inspanning dan ook. Je hoofd komt op een natuurlijke manier tot rust.

Ik doe al wat cursussen. Kan dit er nog wel bij?

Zeker! Als je deze techniek geleerd hebt, kun je dit gebruiken in, tijdens en voor je andere cursussen. Straks wordt mediteren net als tandenpoetsen, en dat lukt ook naast alle andere bezigheden :-) Plus, geen haast, je houdt voor onbepaalde tijd toegang.

Stel dat het toch niets voor mij is, krijg ik dan m'n geld terug?

Geen enkel probleem. Stuur een mail naar frank@frankbruining.com, dan krijg je gewoon je geld terug, zonder moeilijke vragen.

Ik kan niet zo lang in een meditatie houding zitten. Hoe los ik dat op?

Nou, dan is juist deze meditatietechniek enorm geschikt voor je. Je kunt gewoon in een stoel of op de bank zitten. Zoals je normaal ook zit als je een boek leest of TV kijkt.

Ik heb geen tijd om iedere dag een uur achter elkaar te gaan mediteren. Kan dat ook minder?

Bij deze meditatie methode ben je maar 2x per dag 15 - 20 minuutjes aan het mediteren. En je voelt je zo verfrist, dat je het er meer dan graag voor over hebt.

Hoeveel tijd ben ik er na de training nog mee bezig?

Iedere dag zo’n 20 minuutjes. Maar het is zo fijn dat je er graag tijd voor maakt. Omdat het je veel rust in je hoofd oplevert. Je wordt er ook een stuk productiever en blijer van.

Wat heb ik verder nog nodig om te mediteren?

Je hebt niets nodig. Alleen jezelf. Zelfs geen meditatiekussen, want je kunt dit gewoon in een stoel of op de bank doen.

Ik ben bang dat ik er geen tijd voor heb

Het is het meest voorkomende argument om iets niet te doen, ook om niet te mediteren. Maar het ontbreekt meestal aan prioriteit. Want je hebt wel een kwartiertje om even op Instagram of Facebook te kijken, of TV te kijken. Dus tijd om te mediteren heb je ook. Het mooie van deze techniek is dat je veel productiever wordt en je energieker voelt. Je blijft het graag doen.

Is deze meditatie verbonden met een bepaald geloof?

INee, helemaal niet. Je leert een vaardigheid. Net zoals bij het leren van een taal. Je traint je mind.

Wat levert meditatie mij allemaal op?

Eigenlijk een bijzondere vraag. Want we stellen niet de vraag wat het vernietigende effect is van stress. Maar ik snap je vraag. Hier op een rijtje wat meditatie allemaal kan opleveren:

 • Verminderen van stress in het lichaam
 • Minder last van depressie en angsten
 • Meditatie helpt tegen de effecten van veroudering
 • Meer zin in sex en betere sexbeleving
 • Minder slaap nodig
 • Meer productiviteit en energie
 • Verminderen van de symtomen van ADHD
 • Kortere duur van migraine aanvallen

Is mediteren niet raar?

Iedereen mediteert tegenwoordig wel. We hebben vaak een bepaald beeld van iemand die mediteert, van een monnik in een klooster meestal. Of iets met wierook. Nou, dat is het allemaal niet hoor. Heel veel bekende mensen zoals sporters, acteurs en investeerders mediteren. En deze techniek kun je zelfs doen zonder dat iemand het merkt.