Stilte in BewegingEen eeuwenoude meditatietechniek

Voor vrede, stilte en rust in je hoofd.

Laat me je meenemen voorbij je gedachten
en kom dichterbij jezelf.

In deze meditatietraining leer ik je een eeuwenoude meditatietechniek die wetenschappelijk aantoonbaar transformerende effecten heeft. Dit is anders dan mindfulness of andere technieken die je ooit hebt geprobeerd.

Ik laat je ervaren hoe je binnen 20 minuten in een diepe staat van ontspanning komt. Waardoor stress van je afglijdt en je je gelukkig, energiek en helder voelt. Je leert een vaardigheid die inzetbaar is voor de rest van je leven en die je met plezier doet.

Ik weet het, het klinkt als een verkooppraatje, maar sinds ik deze techniek doe, heb ik minder slaap nodig (just saying...)

Dus, laat me je meenemen voorbij je gedachten, zodat je dichter bij jezelf komt. Met vrede, stilte en rust in je hoofd.


Het voelt alsof je een lekkere powernap hebt gedaan.

Het effect van deze meditatietechniek is dat je diep ontspant 

en je verkwikt voelt.


Je profiteert de hele dag van het effect.

En je hoeft zelfs niet in een speciale houding te gaan zitten?

Nee, gewoon in je stoel of op de bank. Eigenlijk zoals je televisie kijkt, of een zoals je een goed boek leest.

Je kunt deze techniek zelfs in het openbaar vervoer doen.

"Mooie opbouw en fijn uitgelegd"
Super fijne meditatietechniek, Stilte in Beweging. Hele mooie opbouw en goed uitgelegd. Fijn om te doen. Dank je wel Frank!
Inge de Lange
"Frank heeft mijn leven tot nu toe verrijkt met zijn methodes!"
Frank zorgt met zijn Stilte in Beweging methode dat ik diep in een meditatie kom. Ik ervaar dit als zeer prettig. Ook zijn rustige uitleg en manier van spreken vind ik heel aangenaam. Frank heeft mijn leven tot nu toe verrijkt met zijn methodes!
Sheila Fokkens


Deze online training bestaat uit:

  • 8 voorbereidende meditatielessen
    (audio, dus alleen maar luisteren)
  • 3 videolessen.

Dit doorloop je in 15 dagen. 

Vanaf het eerste moment merk je al direct verschil!

Je krijgt een 100% niet tevreden-geld-terug-garantie. Zonder vragen. Dus je loopt geen enkel risico. Plus, je houdt voor altijd toegang. Dus geen haast om de cursus te doen.


Er staat je nu werkelijk niets meer in de weg om meditatie eindelijk in je dagelijks leven te integreren.


Wat een rust,  energie en een stil hoofd zul jij ervaren...


"Totaal anders dan andere geleide meditaties."
Het is een geweldige ervaring om een online meditatiesessie van Frank mee te maken. Totaal anders dan andere geleide meditaties. Het voelt intenser, alsof je dieper tot je kern komt, dichter bij je ziel. Je wordt begeleid naar zelfstandig mediteren en je leert je meditatiemomenten te pakken op een door jou gewenst en geschikt moment, zonder dat het voor anderen opvalt.

Marjolein

"De meditaties geven een betere kijk op mijn leven."
De meditaties geven een betere kijk op mijn leven. Zo ontspannen. Hoe rustiger ik ben, hoe beter ik met bepaalde situaties om kan gaan. Ook altijd een super mooie, leerzame uitleg van de meditaties. Top!
Liliane

Deze uitgebreide maar beknopte training bied ik je aan voor de speciale prijs van € 97,- in plaats van € 199,95.

Dit is echt mijn beste meditatietraining ooit. Vandaar dat ik hem zelf ook dagelijks doe.

En geloof me, ik heb een héél relaxed leven. 

Dat gun ik jou ook van harte! 


FAQ Stilte in beweging

Hoe snel heb ik effect van de techniek?

Ik laat je ervaren hoe je binnen 20 minuten in een diepe staat van ontspanning komt. Waardoor stress van je afglijdt en je je gelukkig, energiek en helder voelt.

Ik ben niet zo van de meditaties. Ik vind het snel saai...

Nou bij deze is dat anders. Ik leer je een vaardigheid, inzetbaar voor de rest van je leven, die je met plezier doet. Iedere dag weer. (Sinds ik deze techniek doe, heb ik minder slaap nodig en heb ik meer energie overdag.)

Hoeveel tijd ben ik er mee bezig?

Iedere dag zo’n 20 minuutjes. Maar het is zo fijn dat je graag tijd maakt. Bovendien levert het je veel rust in je hoofd op.

Hoe lang mag ik over de cursus doen?

Zolang je wilt! Je krijgt namelijk voor onbeperkte tijd toegang. Dus herhaal zoveel je wil en neem alle tijd.

Ik krijg mijn gedachten niet stil, helpt deze techniek?

Jazeker. Het zorgt ervoor dat je je gedachten gewoon kunt laten komen en gaan, zonder enige inspanning of afleiding.

Ik doe al wat cursussen. Kan dit er wel bij?

Zeker! Als je deze techniek geleerd hebt, kun je dit gebruiken in, tijdens en voor je andere cursussen. Straks wordt mediteren net als tandenpoetsen, en dat lukt ook naast alle andere bezigheden :-) Plus, geen haast, je houdt voor onbepaalde tijd toegang.

Stel het is niets voor mij, wat dan? Krijg ik mijn geld terug?

Geen enkel probleem. Stuur een mail naar frank@frankbruining.com, dan krijg je gewoon je geld terug, zonder moeilijke vragen.

Ik kan niet zo lang in een meditatiehouding zitten, hoe los ik dat op?

Nou, dan is juist deze meditatietechniek enorm geschikt voor je. Je kunt gewoon in een stoel of op de bank zitten. Zoals je normaal ook zit als je een boek leest of TV kijkt.

Maar ik wil geen uur per keer te hoeven te mediteren...

Dat hoeft ook niet. Je kunt deze techniek gewoon in 2x per dag in 15-20 minuutjes doen.

Het lukt me niet om m’n hoofd leeg te krijgen, dus ik denk dat ik niet kan mediteren.

Dat hoeft ook niet, juist het tegenovergestelde. Je gebruikt je gedachten op een plezierige manier die helpen om beter te ontspannen.

Heb ik speciale attributen nodig?

Nee, je hebt niets nodig. Alleen jezelf. Zelfs geen meditatiekussen, want je kunt dit gewoon in een stoel of op de bank doen.

Ik kan niet stilzitten...

Goed zo. Dat is namelijk geen voorwaarde om deze techniek te doen. Het enige dat ik van je vraag is om zo comfortabel mogelijk te gaan zitten.

Is het niet raar om te mediteren?

Iedereen mediteert tegenwoordig wel. We hebben vaak een bepaald beeld van iemand die mediteert, van een monnik in een klooster meestal. Of iets met wierook. Nou, dat is het allemaal niet hoor. Heel veel bekende mensen mediteren. En deze techniek kun je zelfs doen zonder dat iemand het merkt.

Ik ben veel te onrustig om te mediteren.

Daarom krijg je altijd van mij een soort ‘bruggetje’ waardoor je eerst tot rust komt en daarna ga je als vanzelf in de meditatie. Werkt heel goed, vooral voor mensen met een druk leven.

Ik heb eerder gemediteerd en vond het eigenlijk niets.

De meeste meditaties zijn vaak begeleide meditaties en meditaties op muziek. Ook vaak mindfulness meditaties. Dit is totaal anders, veel actiever en afgestemd op een drukke levensstijl. Het geeft een ander effect, je bent meer alert, maar wel ontspannen.

Ik ben bang dat ik er geen tijd voor heb.

Het is het meest voorkomende argument om iets niet te doen, ook om niet te mediteren. Maar het ontbreekt meestal aan prioriteit. Want je hebt wel een kwartiertje om even op Instagram of Facebook te kijken, of TV te kijken. Dus tijd om te mediteren heb je ook. Het mooie van deze techniek is dat je veel productiever wordt en je energieker voelt. Je blijft het graag doen.

Ik vind het moeilijk om meditatie dagelijks vol te houden.

Ik snap dat je dat denkt. Maar is het niet veel lastiger om iedere dag te merken dat je eigenlijk tot veel meer in staat bent dan je op dit moment laat zien? Vind je het echt lastiger om een nieuwe vaardigheid te leren, dan iedere dag weer met die frustratie, boosheid en stress van een niet volledig geleefd leven te leven? En geloof me, deze vaardigheid doe je met veel plezier. Zo niet, dan krijg je van mij je geld terug.

Hoe lang duurt de cursus?

Totaal duurt het 15 dagen. De eerste 8 dagen doe je iedere dag een meditatie die volledig begeleid is van ongeveer 20 minuutjes. Daarna krijg je in 1 sessie de techniek uitgelegd en ga je zelf trainen voor 7 dagen. Daarbij kun je gebruik maken van mijn gesproken begeleiding. Maar uiteindelijk ga je het na 15 dagen helemaal zelfstandig doen, zonder begeleiding. Je hebt je smartphone, tablet of computer niet meer nodig om deze techniek te doen.

Is deze meditatietechniek religieus of verbonden met een bepaald geloof?

Nee, helemaal niet. Zie deze techniek net als een techniek bij het sporten, klussen of het leren van een taal. Deze meditatietechniek is erop gericht om je mind te trainen. Wat je hier mee wil doen of wat je wil gaan geloven is helemaal aan jou. Het is overal mee te combineren.

Wat levert mediteren mij allemaal op?

Eigenlijk een bijzondere vraag. Want we stellen niet de vraag wat het vernietigende effect is van stress. Maar goed, nog even op een rijtje wat meditatie allemaal kan opleveren:

- Verminderen van stress in het lichaam
- Minder last van depressie en angsten
- Meditatie helpt tegen de effecten van veroudering
- Meer zin in sex en betere sexbeleving
- Minder slaap nodig
- Meer productiviteit en energie
- Verminderen van de symtomen van ADHD
- Kortere duur van migraine aanvallen

Ik bied je dit graag aan.
Afgelopen jaren heb ik veel cursussen gratis of voor een heel laag bedrag gegeven om mensen te helpen krachtig te blijven staan. En dicht bij zichzelf te blijven. Om te ontdekken dat werkelijke vrijheid in jezelf zit.

"Werkelijk een grote aanrader"
Frank straalt een diepe innerlijke rust uit, ik kijk steeds met plezier naar zijn webinars en meditaties die hij fantastisch leidt en waar ik me volledig kan ontspannen in dit jachtige leven. Dit is werkelijk een grote aanrader.

Marie-Rose Snykers

"Fijne stem om naar te luisteren!"

Ik ben heel blij met de meditaties en cursussen van Frank. Hij heeft charisma, enthousiasme en een fijne stem om naar te luisteren!

Freya