Over Frank

Wil je eindelijk een gelukkig leven?

Je hebt het allemaal prima voor elkaar maar je voelt je leeg van binnen. Je bent slim genoeg om te weten dat het anders kan, maar toch loop je vast. 

Daar wil je wat aan doen.


Ik help je daarbij. 

Met kleine stapjes die je elke dag in je leven kan vlechten.

Veel makkelijker dan je denkt. Sneaky efficiënt eigenlijk.


Mijn naam is Frank Bruining, aangenaam

Vroeger coachte ik mensen. Tegenwoordig laat ik mensen zichzelf helpen. Hoe? Door middel van meditaties.


Waarom mijn oplossing wel helpt?

Met alle info op Youtube, de tienduizenden zelfhulpboeken en hetzelfde aantal coaches weet je al lang wat er moet gebeuren. Je doet het alleen nog (weer??) niet.

Geloof me, herkenbaar. Lees maar verder.

Meer energie dan ooit

Dit ben ik. Meer energie op m'n 51ste dan ooit. Zelfs na het lopen van een marathon. Denk niet dat ik altijd een sportieve vent ben geweest, want de fiets halen uit de schuur was al een opgave.


In 2015 nam ik een besluit om een marathon te gaan lopen en trainde mezelf in 11 maanden naar het lopen van de marathon Rotterdam. Ondertussen heb ik 5 marathons gelopen. 

Ik heb mijn code gekraakt

Ik ben mezelf enorm tegengekomen bij het trainen voor de marathon. Hier kan geen cursus of tegenop! Hier viel alles wat ik geleerd had samen. En ik ontdekte wat het betekent om iets echt door te zetten.


Stukje geschiedenis

In 2003, na 4 jaar coachopleiding, dacht ik wel dat ik het snapte. Ik besloot mijn carrière bij ING vaarwel te zeggen en mijn eigen opleidingsinsitituut voor persoonlijke ontwikkeling en coaching te starten. 


Ondanks het ontbreken van een netwerk, kwam mijn 15 jaar marketingervaring mij goed van pas en maakte mijn bedrijf snel naam met topklanten als Kluwer, ACM, Unit4, STC, De Sleutels, NS, ProRail Rondom Wonen en Habion. 

Een reis naar Peru bracht mij in contact met de lokale Q’ero indianen die op 4.000 meter hoogte in de Andes leven. Wat ik van hen leerde raakte mij zo diep. Ik merkte dat ik niet gelukkig was met mijn bedrijf en besloot het te verkopen. 


Vanaf dat moment ben ik me nog meer gaan richten op zelfonderzoek met behulp van meditatie, gebaseerd op de mystieke leer uit de Andes. En omdat ik het beste leer door te delen, maakte ik de online cursus Het Sjamanistisch Geheim, die inmiddels door meer dan 20.000 mensen gevolgd is.


Wat ik heel graag wil delen met je, is hoe je tot innerlijke rust komt. Hoe relaxter ik werd, hoe meer ik mezelf leerde kennen. M'n eigen codering begon te snappen. Waarom is dat belangrijk? Omdat ik wil loskomen van onbewuste patronen, zodat ik kan leven in vrijheid. Op de manier zoals ik wil, zonder me druk te maken wat anderen daar van vinden.


Ik stop nooit met leren en met nieuwe ervaringen opdoen. Daarom mediteer ik iedere dag, douche ik dagelijks koud en daag ik mezelf uit met ashtanga yoga en hardlopen. Ik stretch m'n mind door veel te lezen en dit in praktijk te brengen, onder andere door te delen op mijn ledensite.

"IK ERVAARDE DIRECT RUST IN MIJN HOOFD EN KON HET DAGELIJKS TOEPASSEN"

Ik ben Frank een aantal jaar geleden via internet tegen gekomen in een periode waarin ik veel stress ervaarde. Ik was op zoek naar 'iets' wat mij rust gaf. Ik ben begonnen met mediteren. Vele boeken hierover gelezen en geprobeerd dit toe te passen. Wat ik miste was een persoonlijke benadering, uitleg en begeleide meditatie.


Op dat moment kwam ik Frank tegen die een webinar gaf over 'leren mediteren' waarin hij ook een geleide meditatie gaf.  Ik ervaarde direct rust in mijn hoofd, mijn lichaam voelde warm en ontspannen aan en ik kon het dagelijks eenvoudig toe passen.

 Door de meditaties in het abonnement heb ik geleerd om nog meer te genieten van de kleine successen en momenten in mijn leven en hier dankbaar voor te zijn.

Thobien Robberts

Kraak jouw eigen code 

Met behulp van mijn meditatie-abonnement.

Ik deel graag mijn ervaringen met jou.

Wil je eerst gratis vrijblijvend kennismaken? Kijk dan naar mijn gratis coaching "Beter Slapen, Beter Leven".


"IK HEB MEER FOCUS EN OOK MEER ONTSPANNING IN MIJZELF"

Mijn motivatie om te gaan mediteren begon met een slaapprobleem, naast een slechte focus en een gehaaste levensstijl. Keuzes maken vanuit mijn gevoel vond ik moeilijk. Ik zat veel te veel in mijn hoofd en voelde dat ik hier iets mee moest doen gewoon omdat het zo niet meer ging. Ik pakte wel eens random een meditatie van het internet of las er boeken over maar het beklijfde niet en de motivatie om ermee door te gaan ontbrak.


Ik had een stok achter de deur nodig en kwam Frank Bruining tegen op Facebook en volgde bij Frank een aantal Webinars en leerde zo de no-nonsense manier van mediteren. Dit sprak me meteen aan. Ik heb vrijwel meteen een meditatie abonnement genomen omdat ik op die manier altijd en overal toegang heb tot veel verschillende en inspirerende meditaties, Webinars maar ook Challenges! Zoals een slaap Challenge en breaking habits Challenge.


Ik mediteer nu veel vaker en wat het me heeft opgeleverd is meer bewustwording en inzichten over wie ik ben en waar mijn uitdagingen liggen. Ik heb meer focus en ook meer ontspanning in mijzelf.

Eigenlijk kan ik iedereen aanraden vaker te gaan mediteren. Maar het voordeel van dit abonnement is vooral de veelzijdigheid en de doelgerichtheid. Er zit voor iedereen iets bij.


Praktisch, helder en no-nonsense. Een aanrader!

Jaap Koning

Mijn meest openhartige interview ooit:

Korte impressie van het interview met Deejay en presentator Patrick Kicken over ergens 100% voor gaan, ook al kun je op je bek gaan. Waarom bouwen we toch die zekerheden in? 

Het volledige interview (ongeveer 60 minuten) is hier te bekijken youtube.com/watch?v=Cn3uLwmIXTI 

Spoiler

Er 100% voor gaan, met het risico keihard te falen. Ik deed het en [druk/klik op deze tekst voor de *spoiler alert*]

ik redde het. Behaalde een nieuw persoonlijk record met 3 uur en 47 minuten, 20 minuten sneller dan de vorige keer. En dat er nog meer inzat bleek in Rotterdam 2018. Hier verpulverde ik mijn record en liep de marathon in 3 uur 34 minuten. Bijna een uur sneller dan m'n eerste marathon in 2015 (Rotterdam 3 uur 27 minuten)

Heb je vragen, of wil je in contact komen?

"HELEMAAL TOT RUST GEKOMEN"

Heb rust kunnen ervaren na een hele hectische dag. En mijn ademhalen is helemaal tot rust gekomen, vrede liefdevol gevoel stroomde door mijn lichaam. Big smile!

Gloria Haddocks