Wil je eindelijk een gelukkig leven?

Je hebt het allemaal prima voor elkaar. Maar je voelt je leeg van binnen.

Je bent slim genoeg om te weten, dat het anders kan, en toch loop je vast.


Daar wil je wat aan doen.


Ik help je daarbij. Met kleine stapjes, die je elke dag in je leven kan vlechten.


Veel makkelijker dan je denkt.

Sneaky efficiënt eigenlijk.


Mijn naam is Frank Bruining, aangenaam


Vroeger coachte ik mensen. Tegenwoordig laat ik mensen zichzelf helpen.

Hoe? Door middel van meditaties.


Waarom helpt mijn oplossing?


Met alle info op YouTube, tienduizenden zelfhulpboeken en net zoveel coaches, weet je al lang wat er moet gebeuren.


Je doet het alleen niet.

Geloof me, herkenbaar. Lees maar verder

Dit ben ik. Met meer energie op m'n 53ste dan ooit. Zelfs na het lopen van een marathon. Denk niet dat ik altijd een sportieve vent ben geweest, want de fiets uit de schuur halen was al een opgave.


In 2015 besloot ik om een marathon te gaan lopen. Ik trainde mezelf in 11 maanden naar de marathon van Rotterdam. Inmiddels heb ik 8 marathons gelopen. 


Ik heb mijn code gekraakt


Ik ben mezelf enorm tegengekomen bij het trainen voor de marathon. Daar kan geen cursus tegenop! Alles dat ik geleerd had viel samen. Doelen stellen, keuzes maken, en grenzen respecteren. Maar vooral rust nemen, om door te kunnen zetten.


Jouw eigen code ook kraken?

Niemand kan jou iets wijsmaken, zelfs jij zelf niet. Dat werkelijk kunnen inzien, dat is olympisch goud. Dat doet meditatie.


Drie manieren om met behulp van meditatie je code te kraken:


Snel: de Meditatie Masterclass 'Echt Mediteren' met de 3 meest effectieve technieken om jouw drukke hoofd tot rust te brengen

Verdiepend: de Meditatietraining Stilte in Beweging die jou leert om onafhankelijk en overal te kunnen mediteren.

Onderhoudend: Het Meditatie Abonnement, om wekelijks gemotiveerd en geïnspireerd te mediteren.


Eerst even wennen?

Tijdelijk geen € 19,95 maar slechts € 9,95: 10 oefeningen voor een stiller hoofd

In 2003, na 4 jaar coachopleiding, dacht ik dat ik het wel snapte. Ik besloot alles achter te laten én mijn carrière bij ING vaarwel te zeggen om mijn eigen opleidingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling en coaching te starten. 


Ik had geen netwerk. Dus mijn 15 jaar marketingervaring kwam me goed van pas, en mijn bedrijf maakte snel naam met topklanten als Kluwer, ACM en Habion. 


Een reis naar Peru bracht mij in contact met de lokale Q’ero indianen die op 4.000 meter hoogte in de Andes leven. Wat ik van hen leerde raakte me diep. Ik merkte dat ik niet gelukkig was met mijn bedrijf en besloot het te verkopen. 


Vanaf dat moment ben ik me meer gaan richten op zelfonderzoek met behulp van meditatie. Voor mij de manier om dat te gaan doen wat ik wil. Omdat ik het beste leer door te delen, maakte ik de online meditatiecursus Het Sjamanistisch Geheim; meer dan 100.000 mensen volgden hem inmiddels. 

Halverwege 2020 werd ik gevraagd door Kosmos Uitgevers, om een boek te schrijven over de vijf natuurlijke principes zoals ik ze geleerd had van de sjamanen in Peru. Het boek kreeg de titel 'Ik kan alles, dus jij ook'.


In 'Ik kan alles, dus jij ook' ontdek je hoe ontspannend en goed het voelt om mee te gaan met de natuurlijke bewegingen van het leven, en hoe je daardoor meer geluk kunt ervaren.


Als je vijf natuurlijke principes – over energie, evenwicht, wijsheid, liefde en actie – herkent en omarmt, zal je ervaring van het dagelijks leven veranderen en verbeteren.


Ik geloof dat ook jij alles kan. En er is niets mooiers dat jou te laten ervaren. Daarom deel ik met liefde mijn tools, mijn inzichten en mijn ervaringen. Je zult er van versteld staan hoe krachtig je mind is, en hoe je daar optimaal gebruik van gaat maken.

Creëer een leven waar je geen vakantie van wil nemen 

Wat ik graag met je wil delen is hoe je tot innerlijke rust komt. Dit is voor mij de basis om een goed en vrij leven te leiden, zonder me druk te maken over wat anderen van mij vinden.


En dat betekent, zelfonderzoek,  uit de ratrace stappen en 180 graden anders kijken naar het leven.


Vandaar ook dat Tanja en ik hebben besloten ons huis te verkopen en niets terug te kopen of te huren.


Wij gaan op huizen passen en reizen. Vanuit verschillende plekken blijf ik je graag inspireren, mijn meditaties geven en onze ervaringen delen. Zodat jij ook een leven kan leiden waar je geen vakantie van wíl nemen.

Het is een geweldige ervaring om een online meditatiesessie van Frank mee te maken. Totaal anders dan andere geleide meditaties. Het voelt intenser, alsof je dieper tot je kern komt, dichter bij je ziel. Je wordt begeleid naar zelfstandig mediteren en je leert je meditatiemomenten te pakken op een door jou gewenst en geschikt moment, zonder dat het voor anderen opvalt.


Marjolein vd B

Frank begeleid je op een heel ontspannen manier naar een ogenschijnlijk simpele meditatie methode. Zonder druk of ingewikkeld te zijn, in 3 stappen die je direct moeiteloos kunt onthouden. Ik ben verbaasd en blij om te merken hoe diep ontspannen ik de 1e keer hier al van was, zonder weg te zakken of in slaap te vallen. Dit gun je iedereen! Dank Dank Frank!


Petra Groen - van Ling

Heel inspirerende, leerzame, leuke, laagdrempelige, goedkope, wijze en bovenal ontspannen meditaties, lifestyle coaching en veel meer positiviteit. Verrijkend en voor ieder wat wils. 


Een ontdekking voor het leven, Hoe jij wil en kan leven, zoals jezelf wenst.


Het fijne contact met andere deelnemers is ook een mooie aanvulling.

Frank Bruining en zijn online team: Jullie zijn, SUPER TOP!


Edwin Timmer

Frank leert je om naar jezelf te kijken. De 'verhalen' in je hoofd los te laten waardoor er ruimte en energie komt voor nieuwe ervaringen. Je kunt je vragen kwijt binnen de leden site en er komt altijd antwoord, van mede 'studenten'  en vaak van Frank zelf.


Hester Praet - Rombouts

Ik ben heel blij met de  meditaties van Frank omdat ze me direct naar de ontspanning brengen, lekker 'down to earth'.  Ze zijn en goed in te passen in mijn dagelijks leven. Dat maakt het beginnen en doorgaan met mediteren makkelijker. Ik wil niet meer zonder, want ik merkte na een paar dagen al de positieve effecten ervan: meer rust in de kop, lekkerder in mijn vel. Dank, Frank!


Nicole van den Brink

Het vermogen om je in te houden - gesprekken van niets