Je had Tanja's gezicht moeten zien

Pas deed ik een manifestatie oefening. Nou ja, ik deed hem wel, maar eigenlijk een beetje halfbakken. Ik deed ongeveer eenderde van de hele oefening.


Tanja had ik niets verteld over mijn kleine experiment, omdat ik dacht dat het toch niet zou werken.

Maar wat er de week erna gebeurde, dat geloof je nooit.


Ik was helemaal overdonderd.


Je had Tanja’s gezicht moeten zien, toen ik vertelde wat ik had gedaan.

Onbetaalbaar.


Dus wat ga ik doen?

Ik ga je laten ervaren hoe je alles kan manifesteren wat je wilt, ook al geloof je er niet in.

Je krijgt van mij de precieze instructies, zodat je openstaat voor de manifestatie die het beste bij jou past, zelfs als je zelf niet weet wat dat is.

Maar goed.

De vraag is aan jou, wat zou jij ervoor over hebben?

Misschien wel € 2.000,- (ik bedoel, als je echt alles kan manifesteren, why not?).
Of meer in de range van € 500,-?

Ik wil je écht niks in de weg leggen om mee te doen, vandaar mijn super jubileum aanbod.


Ik dacht dat € 129,- wel een heel sympathiek bedrag was. Kloppend ook wel. Voor nu dan.


Als jij dat ook vindt, meld je dan even aan voor Moeiteloos Manifesteren!

Hier wil ik natuurlijk alles over weten

"Heel fijn Frank, zo'n ochtend manifesteren. Je brengt in jouw eenvoud zo duidelijk je eigen ervaringen over, met zoveel passie voor jouw werk om ons dat te mogen leren. Dank je wel, de tranen rolden over mijn wangen, zo mooi. " 

- Anjo van der M.

"Het ladder experiment... Ik heb het een soort van gevisualiseerd. Geen dagen achter elkaar, maar af en toe een beetje als ik niet te moe was in bed. Ik had een bepaald soort ladder in mijn hoofd, niet heel duidelijk, maar toch ook weer wel. En guess what?? Vandaag kwam een collega bij ons op het lab met precies zo'n ladder omdat hij even in het plafond wilde kijken. Toen kon ik het natuurlijk niet laten om ook even op die ladder te staan. Ik moest echt meteen aan jouw experiment denken. HOE DAN! Ik ben er nog steeds een beetje perplex van ;-) Heel gaaf." 

- Suzanne

"Ik ging met volledige inzet het ladder experiment aan. Wel met in mijn achterhoofd dat ik niet van ladders hou en zeker niet van plan ben er ooit één te beklimmen. Op mijn werk heb ik een grote stalen ladder staan dus visualiseerde ik een kleine ladder waar ik mij prettig bij voelde. Nu staat deze (decoratie) lader bij mij in de woonkamer nadat een voor mij onbekende bewoner van het pand een foto met spullen poste om gratis op te halen ivm met een verhuizing. Super enthousiast!"

- Daan Douwe

Moet dit echt?

“Van wie moet je iets?” Vroeg Robert Benninga, een top motivator, vanaf het podium.


Gebiologeerd door deze vraag ging ik driftig schrijven.


En hij stelde de volgende vraag:
“Wat gebeurt er als je dat niet meer doet?”


Ik dacht bij mezelf, “helemaal niks, er gebeurt helemaal niks als ik mijn auto niet meer door de wasstraat rijd”.


Goh, wat een ruimte in mijn hoofd opeens.

Robert vervolgde met een oefening waarbij we ons voor mochten stellen wat we het liefste zouden willen doen in ons leven.

Op dat moment dacht ik dat ik niets te wensen had. Ik had die droombaan en ik werkte bij een droombedrijf.
Dus had ik nog wel wat te wensen?


Nou zeker! Ik zag mezelf staan als trainer op een podium. Net zoals Robert Benninga deed. Wauw, wat zou dat gaaf zijn. Ik zag het helemaal voor me. Het voelde ook helemaal goed. Alsof ik het al aan het doen was.


De jaren erna volgde ik trainingen en opleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, Neuro Linguïstisch Programmeren en allerlei presentatievaardigheden.


Want ik al kon het allemaal wel voor me zien, ik had nog wel het een en ander te leren.

Ik pakte bij iedere gelegenheid ‘het podium’. Want alleen theorie leren heeft geen zin. En oefenen als de meester erbij is, is tóch anders als helemaal zelf doen.


En het werkte. Niet lang daarna stond ik iedere week wel voor een groep. Met als klap op de vuurpijl, een groep van maar liefst 600 mensen.


En dan te weten dat ik altijd een enorme angst heb gehad voor spreken in het openbaar. Erger nog, ik durfde bijna nooit iemand anders aan te spreken.


Ken je die uitdrukking: ‘if you can dream it, you can achieve it’? Vast wel. Beetje Amerikaans, maar toch geloof ik er sterk in. Als ik terugkijk naar wat ik allemaal heb ‘gedroomd’ en wat er vanuit is gekomen; pure magie.


Alleen ik ben niet zo van dat gehype. Dat superamerikaanse The Secret. Daar heb je vast ook wel van gehoord. Niet dat ik het niet geloof, maar het is zo overdreven allemaal. Ook zo enorm gericht op materiële zaken.


Dus heb ik een speciale actie voor je bedacht. In het kader van ‘if you can dream it, you can achieve it’. Manifesteren wat je wilt. Maar dan in Nuchter Nederlands.

Wat ga ik doen?

 • Ik ga je laten ervaren hoe je alles kan manifesteren wat je wilt, ook al geloof je er niet in;
 • Ik laat je zien wat er minimaal nodig is om makkelijk te manifesteren (dat doe je waarschijnlijk al, maar je weet nog niet hoe krachtig dat is);
 • Ik geef je een gesproken en geschreven stappenplan, zodat je je eigen manifestatie experiment kan doen, waardoor ook jij van je sokken geblazen wordt;
 • Je krijgt van mij de precieze instructies, zodat je openstaat voor de manifestatie die het beste bij jou past, zelfs als je zelf niet weet wat dat is.

De prijs is € 129,- en je kan direct instappen.


Doe het nou gelijk.


Dat is al het eerste positieve signaal dat je afgeeft en dat je gelooft in dit concept.


Dus manifesteer deze kans!

Wat krijg je precies?

 • 6 Moeiteloos Manifestatie Meditaties uit mijn premium training Groeien in Bewustzijn, waarmee je net voor je gaat slapen je manifestatie systeem activeert met behulp van mijn instructies;
 • 6 Manifestatie Meditaties uit mijn premium training Groeien in Bewustzijn, waarmee je net voor je gaat slapen je manifestatie systeem activeert met behulp van mijn instructies MET een manifestatie activerende sound;
 • Downloadbare PDF met stappenplan voor je eigen manifestatie experiment, waarmee je zelfs de grootste scepticus gaat overtuigen (inclusief jezelf);
 • Een gesproken manifestatie stappenplan, zodat je moeiteloos het experiment kan uitvoeren;
 • Een uitgekiende visuele ondersteuning met video, waardoor de instructies op dieper niveau bij je binnenkomen en het bijna onmogelijk is om het manifestatie experiment half te doen;
 • Het geheim van Tanja en mij waardoor we een oppashuis voor een jaar lang op onze lievelingsplek manifesteerde (eigenlijk per ongeluk) en hoe jij dat kan gebruiken.
 • BONUS: opname van de online workshop “Ik kan alles, maar wat wil ik nou eigenlijk en hoe bereik ik dat?”

Ik weet het, het is een no-brainer. Bijna te mooi om waar te zijn


Dus, twijfel niet langer. Je krijgt direct toegang tot alles. Het staat netjes voor je klaar op mijn speciale ledensite. En je houdt onbeperkt toegang, dus ook onbeperkt manifesteren :-)


Manifesteer nooit met mate, maar altijd in overvloed.

Ik was met stomheid geslagen

"Met ING Carlease."

"Uhhh, ja, met Frank Bruining. Hebben jullie toevallig een Saab 9-3, 4 deurs met airco staan? Eentje die nog onder contract staat, maar niet meer gebruikt wordt?"


"Nou, toevallig komt er volgende week eentje binnen."

Ik was met stomheid geslagen. Werkelijk waar.

De week ervoor had ik dit mezelf gewenst.

Saab is altijd mijn favoriete merk geweest.

Beetje eigenzinnig. Ach, je moet wat.

Toen ik bij ING werkte, had ik een lease auto. En auto’s die niet meer gebruikt werden, maar wel onder contract stonden, kon je dan zonder extra kosten leasen. 

Dus ik had deze zwarte Saab al helemaal in mijn hoofd. Maar ik was super verrast dat deze ook beschikbaar was. Ik bedoel een Saab. En ook nog met airco in een tijd dat dat niet standaard was. 

Dit soort dingen manifesteer ik aan de lopende band.

Zo manifesteerde ik samen met Tanja een oppashuis in Burgh Haamstede, voor een jaar lang. Hoe wij dat deden onthul ik allemaal in Moeiteloos Manifesteren.


Ik geef je een manifestatie experiment zodat je jezelf kan overtuigen dat dit echt werkt. Ik deed dat experiment natuurlijk eerst zelf. Maar ik deed het maar half. En zelfs dat werkte, daardoor is deze actie ontstaan. Wat er precies gebeurde, onthul ik graag voor je.


Doe je mee?

Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie of wat dan ook

Dit is voor iedereen bereikbaar. Wil jij net zoals de mensen die meedoen, meer financiële vrijheid of iets op relatiegebied? Misschien heb je wel de wens een grotere bijdrage te leveren aan iets maatschappelijks. I don't know. 

De vraag is alleen, ga jij het jezelf gunnen? Ben je bereid om de twijfel die je misschien hebt los te laten? Want ook jij kunt dit, net als vele anderen. Het is geen trucje, het is weer vertrouwen terug krijgen.

Ga jij dit experiment aan? Heb je al een idee wat jij zou willen manifesteren?

Maar, zelfs als je niet weet wat je wilt, kun je hieraan meedoen. Helemaal in jouw eigen omgeving, zonder dat je hoeft te reizen en je kunt het herhalen zo vaak je wilt.

Brigitte schreef:

"Dit is waarvan ik al als kind droomde en nu begin ik te beseffen dat het binnen bereik ligt."

Beatrijs had echt zoiets van:

"Ik ben er aan toe. Waar ik naartoe wil wordt steeds duidelijker."

Aline was ook helemaal verbaasd:

"Echt bizar de uitkomst terwijl ik half in slaap viel bij visualiseren."

Marja zag het niet aankomen:

"Mooi en emotioneel, er kwamen opeens mooie dingen op m’n pad waarvan ik later dacht Oh ja….."

Geloof jij hier in?


Weet je dat de meeste mensen niet geloven in dat hele manifesteren?

En dat kan ik mij heel goed voorstellen.

Zeker nu het zo’n enorme hype is (heb ik me laten vertellen).

Ik krijg opmerkingen als ‘het leven is niet maakbaar’.

En dat is ook precies niet wat manifesteren is.

Manifesteren is voor mij heel precies kunnen afstemmen op wat er ‘wil’ gebeuren.

Tja, sorry hoor, beetje zweverig misschien.

Er is iets dat voor jou is weggelegd.

Alleen voor jou.

Soms denk je terug aan je mooiste momenten.

En aan de meest interessante mensen.

Diep van binnen weet je ook wel wat je eigenlijk wil.

Of liever gezegd, wat je zou moeten doen.

Al is dat vaak meer een gevoel.

Het is geen ‘ding’ en is niet iets ‘doen’.

Kijk, en dat gevoel naar boven halen én zorgen dat het realiteit wordt.

Dat noem ik manifesteren.

Je diepste verlangen realiseren.

En dat is meestal niet iets heel persoonlijks.

Zelfs niets materialistisch.

Al heb je er wel vaak geld, tijd en soms vaardigheden voor nodig.

Manifesteren doe ik al heel mijn leven.

Nu heb ik pas iets nieuws op het gebied van manifesteren gedaan. 

Ik kwam een experiment tegen en ik wilde dat wel proberen.


Het was best wel een bijzondere beleving. Alleen al omdat ik op een andere manier in slaap moest vallen.


Meer hey, ik heb wel meer aparte dingen gedaan, zoals een halve marathon rennen op blote voeten, dus dit kon er ook wel bij.

Uiteindelijk viel het wel mee en niemand merkte er iets van.

En dat experiment slaagde (zelfs toen ik het maar voor de helft deed).


Dus dat wil ik graag delen.

En nu heb ik een hele gave actie gemaakt.

Voor € 129,- kun je nu bij mij de training Moeiteloos Manifesteren doen.

Dus wil je eindelijk eens écht manifesteren, meld je dan hieronder even aan.

Als jij nu gebruik maakt van mijn jubileum aanbod, krijg je de opname van de online workshop “Ik kan alles, maar wat wil ik nou eigenlijk en hoe bereik ik dat?” er helemaal gratis bij.