Wil je eindelijk een gelukkig leven?

Je hebt het allemaal prima voor elkaar maar je voelt je leeg van binnen. Je bent slim genoeg om te weten dat het anders kan, maar toch loop je vast. 

Daar wil je wat aan doen.


Ik help je daarbij. 

Met kleine stapjes die je elke dag in je leven kan vlechten.

Veel makkelijker dan je denkt. Sneaky efficiënt eigenlijk.


Mijn naam is Frank Bruining, aangenaam

Vroeger coachte ik mensen. Tegenwoordig laat ik mensen zichzelf helpen. Hoe? Door middel van meditaties.


Waarom helpt mijn oplossing?

Met alle info op Youtube, tienduizenden zelfhulpboeken en net zoveel coaches weet je al lang wat er moet gebeuren. Je doet het alleen niet.

Geloof me, herkenbaar. Lees maar verder.

Meer energie dan ooit

Dit ben ik. Met meer energie op m'n 53ste dan ooit. Zelfs na het lopen van een marathon. Denk niet dat ik altijd een sportieve vent ben geweest, want de fiets uit de schuur halen was al een opgave.


In 2015 besloot ik om een marathon te gaan lopen. Ik trainde mezelf in 11 maanden naar de marathon van Rotterdam. Inmiddels heb ik 6 marathons gelopen. 

Ik heb mijn code gekraakt

Ik ben mezelf enorm tegengekomen bij het trainen voor de marathon. Daar kan geen cursus tegenop! Alles dat ik geleerd had viel samen. En ik ontdekte wat het betekent om echt door te zetten.


Stukje geschiedenis

In 2003, na 4 jaar coachopleiding, dacht ik dat ik het wel snapte. Ik besloot mijn carrière bij ING vaarwel te zeggen en mijn eigen opleidingsinsitituut voor persoonlijke ontwikkeling en coaching te starten. 


Ik had geen netwerk. Dus mijn 15 jaar marketingervaring kwam me goed van pas, en mijn bedrijf maakte snel naam met topklanten als Kluwer, ACM en Habion. 

Een reis naar Peru bracht mij in contact met de lokale Q’ero indianen die op 4.000 meter hoogte in de Andes leven. Wat ik van hen leerde raakte me diep. Ik merkte dat ik niet gelukkig was met mijn bedrijf en besloot het te verkopen. 


Vanaf dat moment ben ik me meer gaan richten op zelfonderzoek met behulp van meditatie. Omdat ik het beste leer door te delen, maakte ik de online meditatiecursus Het Sjamanistisch Geheim; 50.000 mensen volgden hem inmiddels..


Wat ik hier graag met je wil delen is hoe je tot innerlijke rust komt. Hoe relaxter ik werd, hoe meer ik mezelf leerde kennen. Ik begon mijn eigen codering te snappen. Waarom is dat belangrijk? Omdat ik wil loskomen van onbewuste patronen zodat ik kan leven in vrijheid. Op de manier zoals ik wil, zonder me druk te maken over wat anderen daar van vinden.


Ik stop nooit met leren en met nieuwe ervaringen opdoen. Daarom mediteer ik iedere dag, douche ik dagelijks koud en daag ik mezelf uit met hardlopen. Ik stretch m'n mind door veel te lezen en wat ik leer in praktijk te brengen, en te delen op mijn ledensite.

"IK ERVAARDE DIRECT RUST IN MIJN HOOFD EN KON HET DAGELIJKS TOEPASSEN"

Ik ben Frank een aantal jaar geleden via internet tegen gekomen in een periode waarin ik veel stress ervaarde. Ik was op zoek naar 'iets' wat mij rust gaf. Ik ben begonnen met mediteren. Vele boeken hierover gelezen en geprobeerd dit toe te passen. Wat ik miste was een persoonlijke benadering, uitleg en begeleide meditatie.


Op dat moment kwam ik Frank tegen die een webinar gaf over 'leren mediteren' waarin hij ook een geleide meditatie gaf.  Ik ervaarde direct rust in mijn hoofd, mijn lichaam voelde warm en ontspannen aan en ik kon het dagelijks eenvoudig toe passen.

 Door de meditaties in het abonnement heb ik geleerd om nog meer te genieten van de kleine successen en momenten in mijn leven en hier dankbaar voor te zijn.

Thobien Robberts

Kraak jouw eigen code 

Met behulp van mijn meditatie-abonnement.

Ik deel mijn ervaringen graag met jou.

Wil je eerst gratis vrijblijvend kennismaken? Kijk dan naar mijn gratis coaching "Beter Slapen, Beter Leven".


"IK HEB MEER FOCUS EN OOK MEER ONTSPANNING IN MIJZELF"

Mijn motivatie om te gaan mediteren begon met een slaapprobleem, naast een slechte focus en een gehaaste levensstijl. Keuzes maken vanuit mijn gevoel vond ik moeilijk. Ik zat veel te veel in mijn hoofd en voelde dat ik hier iets mee moest doen gewoon omdat het zo niet meer ging. Ik pakte wel eens random een meditatie van het internet of las er boeken over maar het beklijfde niet en de motivatie om ermee door te gaan ontbrak.


Ik had een stok achter de deur nodig en kwam Frank Bruining tegen op Facebook en volgde bij Frank een aantal Webinars en leerde zo de no-nonsense manier van mediteren. Dit sprak me meteen aan. Ik heb vrijwel meteen een meditatie abonnement genomen omdat ik op die manier altijd en overal toegang heb tot veel verschillende en inspirerende meditaties, Webinars maar ook Challenges! Zoals een slaap Challenge en breaking habits Challenge.


Ik mediteer nu veel vaker en wat het me heeft opgeleverd is meer bewustwording en inzichten over wie ik ben en waar mijn uitdagingen liggen. Ik heb meer focus en ook meer ontspanning in mijzelf.

Eigenlijk kan ik iedereen aanraden vaker te gaan mediteren. Maar het voordeel van dit abonnement is vooral de veelzijdigheid en de doelgerichtheid. Er zit voor iedereen iets bij.


Praktisch, helder en no-nonsense. Een aanrader!

Jaap Koning

Mijn meest openhartige interview ooit:

Korte impressie van het interview met Deejay en presentator Patrick Kicken over ergens 100% voor gaan, ook al kun je op je bek gaan. Waarom bouwen we toch die zekerheden in? 

Het volledige interview (50 min.) is hier te bekijken.

Heb je vragen, of wil je in contact komen?

"HELEMAAL TOT RUST GEKOMEN"

Heb rust kunnen ervaren na een hele hectische dag. En mijn ademhalen is helemaal tot rust gekomen, vrede liefdevol gevoel stroomde door mijn lichaam. Big smile!

Gloria Haddocks

arrow_drop_up arrow_drop_down