Minder moeten, meer rust...

Met mediteren lukt het je wel

Maak meditatie moeiteloos onderdeel van je leven met mijn meditatie abonnement

Minder moeten, meer rust...

Met mediteren lukt het je wel

Maak meditatie moeiteloos onderdeel van je leven met mijn meditatie abonnement

Wat zit er allemaal in het 

Livestream Meditatie Abonnement?

 • Eén keer per week een live meditatie (maandag 10 uur) en elke maandag een nieuwe meditatie in je mailbox
 • Begeleiding en verdieping van je meditaties
 • Toegang tot eerdere opnames
 • Lidmaatschap community met meer dan 62.000 mensen
 • Alles centraal op 1 ledensite
 • Geschikt voor mobiel, tablet en computer
 • Ieder moment opzegbaar 

Tijdelijk geen € 39,95 per maand, maar € 19,95 per maand

null

Met mediteren beginnen of doorzetten?

Misschien ben je er net mee in aanraking gekomen en wil je er meer over weten. Of misschien heb je het al eens gedaan en wil je je er in verdiepen en discipline in opbouwen. Dan zit je hier goed.

Iedere week live mee mediteren

Een meditatieroutine opbouwen lukt je vaak wel. Maar nu nog volhouden. Ik help je daarmee. Ik sta twee keer per week voor je virtuele voordeur om te gaan mediteren. Zeg dan nog maar eens nee... Kun je een keer tóch niet? Dan staat de opname voor je klaar. Ik zei toch dat ik je help om vol te houden.

Een bibliotheek aan mogelijkheden

Met mijn meditatie-abonnement bied ik jou, naast de live meditaties, een bibliotheek aan verschillende meditaties voor beginners en gevorderden. Meditaties op allerlei niveaus van allerlei tijdsduren die je makkelijk in je leven kunt integreren. Allemaal moeiteloos te beluisteren via een speciale ledensite, die ook op je mobiel en tablet super goed werkt.

Jouw investering

Naast een klein bedrag per maand, investeer jij je tijd en aandacht. Ga je ervoor? Dan verwelkom ik je graag tijdens de livestream.

"DE MEDITATIES BRENGEN DIRECT ONTSPANNING"

Ik ben heel blij met de  meditaties van Frank omdat ze me direct naar de ontspanning brengen, lekker 'down to earth'  zijn en goed in te passen in mijn dagelijks leven. Dat maakt het beginnen en doorgaan met mediteren makkelijker. Ik wil  niet meer zonder, want ik merkte na een paar dagen al de positieve effecten ervan: meer rust in de kop, lekkerder in mijn vel. Dank, Frank!

Nicole van den Brink

Meer dan alleen een meditatie op maandag in je mailbox
en livestreams? Dat kan ook! Doe live mee met de workshops + hot seat coaching calls


Kies het meditatie abonnement dat bij je past:

Meest compleet!

€39,95

€19,95

Per maand

Of betaal 199,50 per jaar en krijg twee maanden gratis.

 • bouw praktisch en snel je meditatieroutine op
 • elke maandag om 6.00 een nieuwe meditatie in je mail
 • iedere week nieuwe meditaties
 • toegang tot meer dan 300 meditaties
 • ieder moment opzegbaar
 • bijwonen wekelijkse livestream op maandag
 • live vragen stellen
 • persoonlijk advies voor je meditatieroutine in de community

"BESTE WAT IK IN JAREN GEVOLGD HEB"

Zo dankbaar voor deze wekelijkse begeleide meditaties via zoom. Ik hoef nergens heen en voel toch verbinding.  Ik vind dat je een warme, persoonlijke en respectvolle manier van begeleiden biedt wat veel veiligheid en ruimte geeft om ook kwetsbaar te kunnen zijn. De verschillende technieken die je wekelijks aanreikt zijn verfrissend, behulpzaam en licht. De nabesprekingen verhelderend. Daarnaast nog een enorm aanbod op je site aan meditaties en cursussen.
Beste wat ik in jaren gevolgd heb en ben nog lang niet klaar.

Mark van der Aa

"LIVE ONLINE SESSIE WAS EEN GEWELDIGE ERVARING"

Het was een geweldige ervaring vanavond om zo'n live online meditatie sessie van Frank mee te maken. Inderdaad geheel anders dan andere meditaties/geleide meditaties. Het voelt intenser, alsof je dieper tot je kern/dichter bij je ziel komt.

Marjolein vd B.

"VOELT ALS THUISKOMEN"

Na een hele zoektocht naar meditaties die me liggen eindelijk mijn plekje gevonden. Voelt als thuiskomen. Gewoon weg zalige meditaties.

Fam. Berden

"IK BEN RELAXTER EN FOCUS MAKKELIJKER"

Mediteren deed ik al langer, het ontbrak me de laatste tijd alleen aan discipline. Daarom startte ik met de challenge, en sindsdien mediteer ik dagelijks. Het gevarieerde aanbod maakt dat ik iedere keer een andere serie meditaties kan kiezen afhankelijk waar ik behoefte aan heb. Ik ben relaxter, mijn zintuigen zijn scherper en ik focus makkelijker.

Judith Triemstra

"BEN NOG STEEDS ERG BLIJ DAT IK LID BEN"

Alle activiteiten en meditaties die Frank organiseert en het contact met de groep

hebben al heel veel positiefs gebracht in mijn leven.Ik ben nog steeds erg blij dat ik lid ben.

Joyce (lid sinds november 2016)

"JE HOEFT NIET ZELF TE ZOEKEN"

De meditaties zijn voor mij heel waardevol. Ben ook altijd benieuwd naar de nieuwe. Dat is het voordeel van het abonnement. Je hoeft zelf niet op zoek. Ik heb er veel aan en brengt me vooral mooie inzichten.

Lucianne Straus

"HEERLIJK OM BEGELEID TE WORDEN"

Ik mediteer dagelijks en met verschillende technieken. Ik vind het bijzonder hoe de meditaties aansluiten bij de thema`s. Het is heerlijk om begeleid te worden, vooral met de mooie muziek op de achtergrond. Vind ik zelf nog wel eens lastig om juiste muziek te vinden, dus geen of het zelfde. Mantra of drum. Je hebt een aangename rustgevende stem, heel prettig. Dank je wel, Frank!

Claudia Liebers

"OORDELEN VERVAGEN"

Vanmorgen deed ik weer de bodyparts meditatie. Het boeiende was, net als maandagavond, dat in deze meditatie oordelen vervagen. Frustraties en oordelen over wie ik ben en hoe ik eruit zie, doen er ineens niet meer toe. Terwijl ik al zo lang als ik me kan herinneren mijn lichaam heb veroordeeld. Ik kon het niet meer loslaten. Het was een standaard gedachtenprogramma geworden. Thanks Frank, voor dit handvat voor verandering! 

Astrid Jongste

"GEWOON RUST IN MIJN LIJF"

Ik heb de slaapmeditatie 1 x overgeslagen, niet op vast tijdstip naar bed en soms op rustige plek en paar keer in bed voor slapen gedaan. En ik slaap beter, vannacht ook de doorslaapmeditatie zelf toegepast en ben weer in slaap gevallen. Ook mijn wakkere momenten voelde niet vervelend. Gewoon rust in mijn lijf. Ik hoop dat dit door gaat zetten. Fijn!

Gerda de Boer

"WEG MET DIE SPANNING"

Zojuist de meditatie Losgelaten gedaan. Ik waande mij aan het strand, heerlijk de wind flink langs mij heen voelen gaan. Als een fijne, frisse strandwandeling. Even een paar keer de schouders goed ophalen....en los....weg met die spanning.

Annemieke Zondervan

Waarom een lidmaatschap?

Meditatie is een continu proces waarin je jezelf verdiept in je jezelf. Totdat je je jezelf helemaal kent. Ik ben nog steeds met grote nieuwsgierigheid mezelf aan het ontdekken tijdens dit proces. Vandaar ook een abonnement waarin ik vial livestream meditaties aanbiedt en jou ondersteun in dat proces.

Hoe werkt het?

Direct na betaling ontvang je een e-mail met inloggegevens voor mijn ledenwebsite. Als je ingelogd bent, zie je de meditaties en het forum. Op de ledensite kun je live deelnemen aan de live uitzendingen of daar de opnames bekijken van de uitzendingen.

Ik kan niet kiezen, welk abonnement is het meest geschikt voor mij?

Het Meditation Monday abonnement is lekker makkelijk. Je krijg één meditatie per week, that's it. Wil je wat meer verdieping en verbinding? Kies dan voor het Livestream Meditatie Abonnement. Daar zitten namelijk een live meditatie per week bij én een community waarin je contact kunt hebben met andere leden.

Hoe kan ik opzeggen als het niet bevalt?

Met een simpel mailtje naar support@frankbruining.com zeg je je abonnement op. Je krijgt een bevestiging, zodat je weet dat je bericht is aangekomen (check altijd je spam- of reclamebox). Je kunt op ieder moment opzeggen.

Wat voor soort mensen melden zich aan voor jouw abonnement?

Iedereen die zich graag verder wil ontwikkelen zonder teveel poespas. Meditatie is voor mij niet alleen een manier om mijn hoofd tot rust te brengen. Het is een enorm sterke tool om mezelf te leren kennen en patronen van mezelf, die niet zo handig meer zijn, te doorbreken.

Ik ben niet zo van community's en membersites. De meditaties spreken me wel aan, moet ik verplicht 'meepraten'.

Nee hoor. Je bent tot helemaal niets verplicht. Er zijn mensen die dit juist heel tof vinden, maar er zijn er ook zat die de meditaties en online cursussen doen waarvan ik nooit wat zie. Kijk, toen ik trainde voor mijn eerste marathon wist ik niets. Ik werd lid van een community met mensen die één gezamenlijk doel hadden: de marathon lopen van Rotterdam. Veteranen en groentjes, hele snelle en hele langzame lopers. Het was mijn bron van kennis, inspiratie en nieuwe vriendschappen. Ik geloof heel erg in het delen van kennis en ervaringen. Ik zie mijn ledensite als een soort digitaal kampvuur. En ook al zou je nooit iets delen, je kunt er zeker wel iets van opsteken.

Help, ik ben een meditatie kwijt, wat nu?

Geen zorgen, alle meditaties staan op de ledensite. Je kunt alles dus heel eenvoudig terugvinden.

Heb ik hier Facebook voor nodig?

Nee hoor, helemaal niet. De ledensite is een apart stuk software dat speciaal gebouwd is om meditaties, online cursussen en een forum te huisvesten. Facebook heeft er helemaal niets mee te maken. Voor veel mensen voelt dat ook een stuk prettiger overigens. Op onze site is het ook veel makkelijker om meditaties en berichten terug te vinden.

Wat is het verschil met andere apps en sites?

Dit is geen normale 'meditatiesite' of 'meditatieapp'. Ik zie het meer als een platform waarin ik nieuwe meditaties maak rondom thema's en belangrijke boeken. Van dat laatste komt er steeds meer bij omdat ik het supergaaf vind om boeken praktisch te 'vertalen' naar opdrachten en meditaties. Volgens mij is er geen website of app die dit heeft.

Kan ik meditaties downloaden?

Ja, de meeste meditaties kun je downloaden, zodat je ze offline kunt beluisteren.

Ik weet niet waar ik kan beginnen

Beginnen en volhouden lijkt lastig, en dat is het voordeel van het livestream abonnement. Een keer in de week ben ik live en kun je meedoen. Dat is een mooi begin! Plus je kunt me live ook vragen stellen, zodat je gericht advies krijgt.

"WERKELIJK EEN GROTE AANRADER"

Frank straalt diepe innerlijke rust uit , ik kijk steeds met plezier naar zijn webinars en meditaties die hij fantastisch leidt en waar ik me volledig kan ontspannen in dit jachtige leven , dit is werkelijk een grote aanrader.

Marie-Rose Snykers

"ZONDER MOEITE LUKTE HET EEN MEDITATIE UIT TE ZITTEN"
Ik ben al een tijdje enorm onrustig, kan me niet ontspannen. Er speelt veel momenteel (50% ziek, andere baan, op zoek naar wat ik echt ben en wie ik speel te zijn, losmaken van verwachtingen en opeisen van wat "mij toekomt").

Ik heb de watermeditatie gedaan, voelde mezelf in het water dobberen en merkte dat mijn hoofd ook daadwerkelijk meebewoog met de beweging. Volledige ontspanning. Voor het eerst dat het me zonder enige moeite lukte een meditatie van 20 minuten "uit te zitten".

Agnes Schoonenberg

"GENIET ELKE DAG VAN JE MEDITATIES"

Ben heel blij met m'n abonnement. Nu in Australie en geniet elke dag van je meditaties! 

Sandra Weber