Minder stress, meer rust...

Met mediteren lukt het je wel

Meditaties voor mensen met een druk hoofd die direct effect willen

Minder stress,

meer rust...

Met mediteren lukt het je wel

Meditaties voor mensen met een druk hoofd die direct effect willen

Het Meditatie Misverstand

Sommigen mediteren boven op een berg. In de lotushouding.

Met hun ogen dicht.

Het liefst zo lang mogelijk.

Vanuit de intentie om verlicht te worden.

Om iedere dag wat beter te worden.

En misschien wel volledig mindful te eindigen.


Anderen mediteren in een klooster.

Op een bankje. Terwijl ze een mantra neuriën.

In het donker. Vanuit de intentie om af te zakken.

Te aarden.

Om iedere dag wat steviger deel te nemen aan het leven 

en misschien volledig weerbaar te worden.


En dan is er nog een derde variant, die gewoon bij jou in de woonkamer plaatsvindt.

In een houding die voor jou lekker voelt.

Waarin je luistert naar voorbijgaande auto's, spelende kinderen of de signalen in je lichaam.

Een meditatie in vrede. In rust. In tevredenheid.

En soms een beetje saai.

Omdat dat gewoon gebeurt.


Zet mij maar af in kamp drie.

Omdat ik geloof dat er voor meditatie geen voorwaarden zijn.

Het kan niet mis gaan. En er hoeven geen resultaten worden behaald. Werkelijk mediteren is moeiteloos.


Het brengt je verder van je denken. En daarmee dichterbij jezelf.

Eindelijk nietsdoen.

Rust.


Mediteer wekelijks live online met me mee, of gebruik de opname en doe de meditatie wanneer het jou beter uitkomt.


Je krijgt iedere week een meditatie binnen een wekelijks én maandelijks thema vanuit het Stoïcijns gedachtengoed. En dat werkt!

Mijn leven verrijkt

Frank zorgt met zijn stilte methode dat ik diep in een meditatie kom. Ik ervaar dit als zeer prettig. Ook zijn rustige uitleg en manier van spreken ervaar ik als zeer aangenaam. De site zit goed en overzichtelijk in elkaar. Frank heeft mijn leven tot nu toe verrijkt met zijn methodes!

— Sheila F.


Totaal anders dan andere geleide meditaties

Het is een geweldige ervaring om een online meditatiesessie van Frank mee te maken. Totaal anders dan andere geleide meditaties. Het voelt intenser, alsof je dieper tot je kern komt, dichter bij je ziel. Je wordt begeleid naar zelfstandig mediteren en je leert je meditatiemomenten te pakken op een door jou gewenst en geschikt moment, zonder dat het voor anderen opvalt.

— Marjolein B.


Veel meer positiviteit

Heel inspirerende, leerzame, leuke, laagdrempelige, wijze en bovenal ontspannen meditaties, lifestyle coaching en veel meer positiviteit. 

Verrijkend en voor ieder wat wils!

— Edwin T.


Eenvoudig en simpel

Inmiddels al een paar trainingen gevolgd en elke keer weer verrast  Frank is inspirerend, weet de materie telkens eenvoudig en simpel te doen lijken terwijl het effect groot is. Ook de verscheidenheid in uitvoering en toepassing lijken onuitputtelijk. Zeker meer dan de moeite waard! Ik blijf fan

— Niekie V.


Zonder al teveel moeite

Meerdere online cursussen gedaan bij Frank en ben vanaf de 1e dag aangenaam verrast van de energie en rust die hij uitstraalt.

Het voelt alsof ik hem al jaren ken.

Elke keer weer brengt hij mij zonder al teveel moeite meer inzichten.

— Alex W.


Mediteren nu een dagelijks ritueel

Een absolute aanrader. Frank biedt online waardevolle informatie in zijn coaching en zijn laagdrempelige uitstraling voegt zoveel toe.

Hierdoor voelen deelnemers zich vrij om te delen. Mijn eerste kennismaking was met Frank's online meditaties. Het heeft ertoe geleid dat het mediteren nu een dagelijks ritueel voor me is geworden

— Sylvia L.


Directheid en openheid

Eerst aarzelend, beetje angstig misschien, toch over de drempel gestapt. En ik ben daar nu heel blij mee. Ontzettend fijn om Frank zijn directheid en openheid op zo'n persoonlijk niveau online mee te maken.

— Pien C.


Meer waardering voor mezelf

Ongeveer een jaar geleden vond ik het wel leuk om eens een online cursus te volgen over meditatie. Geen idee waar dat verlangen vandaan kwam. Maar het bleek de beste investering in mezelf sinds lange tijd. Het bracht rust, meer zelfkennis, meer waardering voor mezelf en anderen en andere waardevolle inzichten.

— Rozan G.


Iedere dag mediteren

Wat een openbaring.... zo kan het dus ook. Zo wil ik iedere dag wel mediteren. Een enorme eye opener.  Frank biedt een breed scala aan meditatie technieken, voor ieder wat wils. Dank je wel voor je waardevolle lessen.

— Diana van W.


Mijn eigen weg volgen op mijn manier

Zoveel geleerd en tot rust gekomen. geleerd om mijn eigen weg volgen op mijn manier, in plaats van me schuldig voelen omdat ik zoveel tegelijk wil doen. Gewoon genieten van ieder stukje dat ik leer. Uiteindelijk leidt het tot mijn doel. Fijne lessen en heerlijke meditaties.

— Josefien K.


Oude blokkades beter verwerken

De meditaties zorgen dat je je beter voelt en anders met je leven omgaat. Je wordt erg rustig, en met meer inzicht. Oude blokkades kan je beter verwerken na verloop van tijd. Echt een aanrader

— Esther B.


Volledig ontspannen in dit jachtige leven

Frank straalt diepe innerlijke rust uit, ik kijk steeds met plezier naar zijn webinars en meditaties die hij fantastisch leidt en waar ik me volledig kan ontspannen in dit jachtige leven. Dit is werkelijk een grote aanrader .

— Marie Rose S.


Rustig en duidelijk

Ik ben ondertussen al even bezig met de cursus van jou Frank. Ik moet zeggen dat de meditaties me heel goed bevallen. Je brengt ze op een rustige en duidelijke manier. Ik ben gestaag bezig en geniet van het pad. Ik zou dit zeker aan iemand aanbevelen

— Zoë P.


Meer focus

Prachtige manier van mediteren! Niet te lang, krachtig, speels en het helpt echt om meer focus te hebben en rust en ontspanning te vergroten! Zeer aan te raden!

— Edwin W.


Ik durf meer en pieker minder

Je leert om de verhalen en je oordelen los te laten om zo steeds meer je eigen pad te kunnen bewandelen en je potentieel te leven. Ik leef lichter en voel me vrijer, durf meer en pieker minder. Ik kan ik er nog jaren mee vooruit

— Hanneke K.


Geen paniekaanvallen meer

Ik heb al heel lang geen paniekaanval gehad doordat ik mediteer hier! Ik laat mijn gedachtes niet met mezelf op de loop gaan, ik observeer ze van een afstandje in een veilige omarming van “iets”.

— Annet

Wat zit er allemaal in het 

Livestream Meditatie Abonnement?

 • Eén keer per week een live online meditatie (maandag 10 uur) en elke maandag een nieuwe meditatie in je mailbox
 • Iedere maand een Masterclass met praktische thema's rondom communicatie, relaties, je emoties en verbinding.
 • Begeleiding en verdieping van je meditaties
 • Toegang tot eerdere opnames
 • Lidmaatschap community met meer dan 62.000 mensen
 • Alles centraal op 1 ledensite
 • Geschikt voor mobiel, tablet en computer
 • Ieder moment opzegbaar 

Tijdelijk geen € 50,- per maand, maar € 19,95 per maand

*stukje uit de Masterclass van deze maand

Het ligt niet aan jou

Je hebt het al vaker geprobeerd om te mediteren. Maar dat hoofd leeg maken, en dat lastige zitten, dat is gewoon niets voor jou. Althans, dat heb je altijd gedacht. 

En je vond het misschien ook raar dat anderen allemaal wel enorme effecten hadden van meditatie, tenminste als ze de waarheid spraken.

Weet je, dat het jou nog niet gelukt is om echt effect van meditatie te ervaren, is omdat je mediteren leert op een manier die geschikt is voor monniken in een klooster. Ja, dat gaat natuurlijk niet werken voor jou. Met je drukke leven.

Je hebt begeleiding nodig die aangepast is aan jouw levensstijl, in plaats van dat je jouw levensstijl gaat aanpassen aan de meditatie.

Wat denk jij, als je iedere week met mij live mediteert (of de opname terug kijkt), wat er dan gebeurt?

Als je vragen kunt stellen en iedere week wel een leuke uitdaging krijgt in de vorm van een interessante Stoïcijnse wijsheid? Ik weet het wel. Je krijgt rust in je hoofd en gaat alles in de wereld een stukje beter relativeren. 

Dus, als je denkt dat meditatie niks voor je is, of je houdt het niet goed vol, dan is het tijd om je aan te melden voor het Lidmaatschap.

"DE MEDITATIES BRENGEN DIRECT ONTSPANNING"

Ik ben heel blij met de  meditaties van Frank omdat ze me direct naar de ontspanning brengen, lekker 'down to earth'  zijn en goed in te passen in mijn dagelijks leven. Dat maakt het beginnen en doorgaan met mediteren makkelijker. Ik wil  niet meer zonder, want ik merkte na een paar dagen al de positieve effecten ervan: meer rust in de kop, lekkerder in mijn vel. Dank, Frank!

Nicole van den Brink

Ben je het zat om iedere keer in slaap te vallen met mediteren en zoek je een manier om het effect van meditatie nu eens echt in je dagelijks leven te ervaren?


Iedere week combineer ik Stoïcijnse wijsheid met meditatie. Je maakt optimaal gebruik van je onderbewustzijn en je wordt uitgedaagd om een beter leven te leiden.

€50,-

€19,95

Per maand

Of betaal 199,50 per jaar en krijg twee maanden gratis.

 • bouw praktisch en snel je meditatieroutine op
 • elke maandag om 6.00 een nieuwe meditatie in je mail
 • iedere week nieuwe meditaties
 • toegang tot meer dan 300 meditaties
 • ieder moment opzegbaar
 • bijwonen wekelijkse livestream op maandag
 • iedere maand een nieuwe Masterclass
 • live vragen stellen
 • persoonlijk advies voor je meditatieroutine in de community

"BESTE WAT IK IN JAREN GEVOLGD HEB"

Zo dankbaar voor deze wekelijkse begeleide meditaties via zoom. Ik hoef nergens heen en voel toch verbinding.  Ik vind dat je een warme, persoonlijke en respectvolle manier van begeleiden biedt wat veel veiligheid en ruimte geeft om ook kwetsbaar te kunnen zijn. De verschillende technieken die je wekelijks aanreikt zijn verfrissend, behulpzaam en licht. De nabesprekingen verhelderend. Daarnaast nog een enorm aanbod op je site aan meditaties en cursussen.
Beste wat ik in jaren gevolgd heb en ben nog lang niet klaar.

Mark van der Aa

"LIVE ONLINE SESSIE WAS EEN GEWELDIGE ERVARING"

Het was een geweldige ervaring om zo'n live online meditatie sessie van Frank mee te maken. Inderdaad geheel anders dan andere meditaties/geleide meditaties. Het voelt intenser, alsof je dieper tot je kern/dichter bij je ziel komt.

Marjolein vd B.

"VOELT ALS THUISKOMEN"

Na een hele zoektocht naar meditaties die me liggen eindelijk mijn plekje gevonden. Voelt als thuiskomen. Gewoon weg zalige meditaties.

Fam. Berden

"IK BEN RELAXTER EN FOCUS MAKKELIJKER"

Mediteren deed ik al langer, het ontbrak me de laatste tijd alleen aan discipline. Daarom startte ik met de challenge, en sindsdien mediteer ik dagelijks. Het gevarieerde aanbod maakt dat ik iedere keer een andere serie meditaties kan kiezen afhankelijk waar ik behoefte aan heb. Ik ben relaxter, mijn zintuigen zijn scherper en ik focus makkelijker.

Judith Triemstra

"BEN NOG STEEDS ERG BLIJ DAT IK LID BEN"

Alle activiteiten en meditaties die Frank organiseert en het contact met de groep

hebben al heel veel positiefs gebracht in mijn leven.Ik ben nog steeds erg blij dat ik lid ben.

Joyce (lid sinds november 2016)

"JE HOEFT NIET ZELF TE ZOEKEN"

De meditaties zijn voor mij heel waardevol. Ben ook altijd benieuwd naar de nieuwe. Dat is het voordeel van het abonnement. Je hoeft zelf niet op zoek. Ik heb er veel aan en brengt me vooral mooie inzichten.

Lucianne Straus

"HEERLIJK OM BEGELEID TE WORDEN"

Ik mediteer dagelijks en met verschillende technieken. Ik vind het bijzonder hoe de meditaties aansluiten bij de thema`s. Het is heerlijk om begeleid te worden, vooral met de mooie muziek op de achtergrond. Vind ik zelf nog wel eens lastig om juiste muziek te vinden, dus geen of het zelfde. Mantra of drum. Je hebt een aangename rustgevende stem, heel prettig. Dank je wel, Frank!

Claudia Liebers

"OORDELEN VERVAGEN"

Vanmorgen deed ik weer de bodyparts meditatie. Het boeiende was, net als maandagavond, dat in deze meditatie oordelen vervagen. Frustraties en oordelen over wie ik ben en hoe ik eruit zie, doen er ineens niet meer toe. Terwijl ik al zo lang als ik me kan herinneren mijn lichaam heb veroordeeld. Ik kon het niet meer loslaten. Het was een standaard gedachtenprogramma geworden. Thanks Frank, voor dit handvat voor verandering! 

Astrid Jongste

"GEWOON RUST IN MIJN LIJF"

Ik heb de slaapmeditatie 1 x overgeslagen, niet op vast tijdstip naar bed en soms op rustige plek en paar keer in bed voor slapen gedaan. En ik slaap beter, vannacht ook de doorslaapmeditatie zelf toegepast en ben weer in slaap gevallen. Ook mijn wakkere momenten voelde niet vervelend. Gewoon rust in mijn lijf. Ik hoop dat dit door gaat zetten. Fijn!

Gerda de Boer

"WEG MET DIE SPANNING"

Zojuist de meditatie Losgelaten gedaan. Ik waande mij aan het strand, heerlijk de wind flink langs mij heen voelen gaan. Als een fijne, frisse strandwandeling. Even een paar keer de schouders goed ophalen....en los....weg met die spanning.

Annemieke Zondervan

Een tweede kans

De zwarte Mercedes schampte net de rechtermuur van de tunnel waardoor de chauffeur wakker geschud werd. Maar net te laat om te voorkomen dat de glanzende auto gelanceerd werd en na vele buitelingen tot stilstand kwam.

Wat doe je dan als miljardair als je naast je kijkt en blijkt dat je geheime liefde de crash niet heeft overleefd? 

Het zijn van die momenten in een film waarbij ik denk: “Nee, ook dat nog, hoeveel ellende kan er nog bij?” 


Natuurlijk had de hoofdrolspeler dit helemaal aan zichzelf te danken. Een verkeerde investering, met de boeken knoeien en proberen met valse cijfers je bedrijf te verkopen. 

Alles stond op instorten.

Ook hijzelf.


Niet gelukkig met z’n werk.

Niet happy met z’n vrouw.

Maar bovenal teleurgesteld in zichzelf.


Hij wilde meer en meer.

Aan de buitenkant klopte het helemaal.

Maar aan de binnenkant was het het jaren geleden gecrasht.


Dit was een film.

Maar het had ook echt gebeurd kunnen zijn.


Ook ik werkte 24/7.

Ik had het ideale plaatje gecreëerd voor de buitenwereld.

Met mijn motor crashte ik.

Ik had er geen liefje naast en ook geen verkeerde investering gedaan.


Ik kreeg een tweede kans.

En ik startte voor mezelf.

Met als missie mensen te begeleiden in het leven van hun leven.

Zonder te willen voldoen aan verwachtingen van anderen.


Dat betekende naar binnen kijken.

Keuzes maken.

Weten wat het meest belangrijk is voor mij.


Meditatie is voor mij het meest transformerend geweest.

En gaf de enorme inzichten.

Ik doorzag hoe mijn gedachten werkte.


Iedere dag heb ik daar plezier van.

Ik leef een leven in vrijheid.

En ik doe precies wat ik wil.

En jij kunt dat ook bereiken.


Het begint met tijd voor jezelf te nemen.

TV uit, social media even op pauze en telefoon op vliegtuigstand.

Geen afleiding.

Alleen jij met jezelf.

Met de vraag: wat wil ik nou eigenlijk?


Want stel, stel dat je 100 miljoen zou hebben. Wat zou je dan gaan doen?

Tja, wat wil je nou eigenlijk?


Het antwoord komt als je even niets doet.

In stilte kunt zijn,


Maar we worden geleefd.

Iedere dag weer opnieuw.


Ik leer je graag hoe je die momenten kunt pakken.


Kom met mij iedere week even ontsnappen aan de rat race. Mediteer mee (of kijk later de opname) en laat je inspireren door de ‘Stoïcijnse wijsheid van de Week’. Je wordt milder voor jezelf en krijgt niet alleen door wat echt belangrijk voor je is, je neemt ook actie.

Waarom een lidmaatschap?

Meditatie is een continu proces waarin je jezelf verdiept in je jezelf. Totdat je je jezelf helemaal kent. Ik ben nog steeds met grote nieuwsgierigheid mezelf aan het ontdekken tijdens dit proces. Vandaar ook een abonnement waarin ik vial livestream meditaties aanbiedt en jou ondersteun in dat proces.

Hoe werkt het?

Direct na betaling ontvang je een e-mail met inloggegevens voor mijn ledenwebsite. Als je ingelogd bent, zie je de meditaties en het forum. Op de ledensite kun je live deelnemen aan de live uitzendingen of daar de opnames bekijken van de uitzendingen.

Hoe kan ik opzeggen als het niet bevalt?

Met een simpel mailtje naar support@frankbruining.com zeg je je abonnement op. Je krijgt een bevestiging, zodat je weet dat je bericht is aangekomen (check altijd je spam- of reclamebox). Je kunt op ieder moment opzeggen.

Wat voor soort mensen melden zich aan voor jouw abonnement?

Iedereen die zich graag verder wil ontwikkelen zonder teveel poespas. Meditatie is voor mij niet alleen een manier om mijn hoofd tot rust te brengen. Het is een enorm sterke tool om mezelf te leren kennen en patronen van mezelf, die niet zo handig meer zijn, te doorbreken.

Ik ben niet zo van community's en membersites. De meditaties spreken me wel aan, moet ik verplicht 'meepraten'.

Nee hoor. Je bent tot helemaal niets verplicht. Er zijn mensen die dit juist heel tof vinden, maar er zijn er ook zat die de meditaties en online cursussen doen waarvan ik nooit wat zie. Kijk, toen ik trainde voor mijn eerste marathon wist ik niets. Ik werd lid van een community met mensen die één gezamenlijk doel hadden: de marathon lopen van Rotterdam. Veteranen en groentjes, hele snelle en hele langzame lopers. Het was mijn bron van kennis, inspiratie en nieuwe vriendschappen. Ik geloof heel erg in het delen van kennis en ervaringen. Ik zie mijn ledensite als een soort digitaal kampvuur. En ook al zou je nooit iets delen, je kunt er zeker wel iets van opsteken.

Help, ik ben een meditatie kwijt, wat nu?

Geen zorgen, alle meditaties staan op de ledensite. Je kunt alles dus heel eenvoudig terugvinden.

Heb ik hier Facebook voor nodig?

Nee hoor, helemaal niet. De ledensite is een apart stuk software dat speciaal gebouwd is om meditaties, online cursussen en een forum te huisvesten. Facebook heeft er helemaal niets mee te maken. Voor veel mensen voelt dat ook een stuk prettiger overigens. Op onze site is het ook veel makkelijker om meditaties en berichten terug te vinden.

Wat is het verschil met andere apps en sites?

Dit is geen normale 'meditatiesite' of 'meditatieapp'. Ik zie het meer als een platform waarin ik nieuwe meditaties maak rondom thema's en belangrijke boeken. Van dat laatste komt er steeds meer bij omdat ik het supergaaf vind om boeken praktisch te 'vertalen' naar opdrachten en meditaties. Volgens mij is er geen website of app die dit heeft.

Kan ik meditaties downloaden?

Ja, de meeste meditaties kun je downloaden, zodat je ze offline kunt beluisteren.

Ik weet niet waar ik kan beginnen

Beginnen en volhouden lijkt lastig, en dat is het voordeel van het livestream abonnement. Een keer in de week ben ik live en kun je meedoen. Dat is een mooi begin! Plus je kunt me live ook vragen stellen, zodat je gericht advies krijgt.

"WERKELIJK EEN GROTE AANRADER"

Frank straalt diepe innerlijke rust uit , ik kijk steeds met plezier naar zijn webinars en meditaties die hij fantastisch leidt en waar ik me volledig kan ontspannen in dit jachtige leven , dit is werkelijk een grote aanrader.

Marie-Rose Snykers

"ZONDER MOEITE LUKTE HET EEN MEDITATIE UIT TE ZITTEN"
Ik ben al een tijdje enorm onrustig, kan me niet ontspannen. Er speelt veel momenteel (50% ziek, andere baan, op zoek naar wat ik echt ben en wie ik speel te zijn, losmaken van verwachtingen en opeisen van wat "mij toekomt").

Ik heb de watermeditatie gedaan, voelde mezelf in het water dobberen en merkte dat mijn hoofd ook daadwerkelijk meebewoog met de beweging. Volledige ontspanning. Voor het eerst dat het me zonder enige moeite lukte een meditatie van 20 minuten "uit te zitten".

Agnes Schoonenberg

"GENIET ELKE DAG VAN JE MEDITATIES"

Ben heel blij met m'n abonnement. Nu in Australie en geniet elke dag van je meditaties! 

Sandra Weber