Pad van de Sjamaan

Gratis Webinar

24-01-2021
Van 20 - 21 uur
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
No opt-in form has been selected
Your information is safe with us
  • De 5 principes van het Peruaans Sjamanisme
  • Hoe je de 5 principes in kunt zetten voor een leven in flow
  • Inclusief meditaties voor rust, helderheid en balans
  • Uitleg over de online cursus Pad van de Sjamaan

null

Ik heb geleerd dat het pad van de sjamaan een leerproces is, oefening baart kunst. Ik merk dat ik mijn eigen lat te hoog had gelegd, die lat is helemaal niet nodig. Ik ga rustig aan doen en lekker genieten van alles!

Sanne

Ik heb vooral de liefdevolle verbinding gevoeld en de passie om het pad verder te bewandelen.

Ineke

Het is nog veel uitgebreider is dan ik dacht en dat het precies gaat over waar ik zo naar op zoek ben: wat wil ik nou eigenlijk en hoe ga ik dat bereiken?
Peter
Ik heb geleerd dat Frank een ontzettend mooi mens is met een warm liefdevol hart. en ik heb ontdekt dat het leuk is om een webinar live bij te wonen.
Ingrid
Frank Bruining

‘Mijn kracht is mensen enthousiasmeren om vol energie in het leven te staan. Het Sjamanisme levert daar een eindeloze voedingsbodem voor. Ik vind het prachtig om die duizenden jaren oude kennis en wijsheid te vertalen naar het nu en voor iedereen beschikbaar te maken. Dat doen inspireert mij elke dag opnieuw. Het lijkt er soms wel op dat hoe meer ik deel, hoe rijker ik word!’

De online cursus Pad van de Sjamaan laat zich niet zomaar uitleggen. Het is niet iets dat je doet, je wordt 'gedaan'. Zo'n 20 jaar geleden zou zo'n uitspraak als dit, mij als 'wazig' overkomen. Ik weet ondertussen wel beter :-)

Ik heb deze training gebaseerd op alles wat ik heb geleerd bij Alberto Villoldo en van de jaren dat ik bij Q'ero Natives in Peru was.

Het geeft een diepgaande kijk in de mystieke wereld van sjamanen (paqo's) uit de hoge Andes. Deze eeuwenoude wijsheid helpt je je leven vorm te geven zoals jij dat wil.

Belangrijke lessen worden gedeeld

No opt-in form has been selected
Your information is safe with us