Waarom ik blij ben dat ik hier € 22.000 voor heb betaald
04 januari 2016 
2 min. leestijd

Waarom ik blij ben dat ik hier € 22.000 voor heb betaald

In 2003 zette ik mijn eigen coach- en trainingsbureau op.

Maar ik wilde meer skills.
Meer technieken om te coachen.

Ik had altijd wel iets met dat mystieke, met stenen en vooral ook met Indianen.

Dus ik naar de opleiding van The Four Winds door Dr Alberto Villoldo en vervolgens naar Peru.

Er gebeurde toen twee dingen:

  1. Ik betaalde voor mijn Sjamanen opleiding bij The Four Winds totaal maar liefst € 16.000,- en later gaf ik nog eens € 6.000,- uit om in Peru nog meer training te krijgen.Heb je dat weleens aan je boekhouder geprobeerd uit te leggen?
  2. Tijdens mijn reis in Peru ging ik opeens door een enorme transformatie heen. Ik zag opeens hoe ik mezelf voor de gek aan het houden was en wat ik werkelijk te doen had. En ik zat gewoon op de grond voor een berg samen met de Paqo en een paar stenen… echt geen diepe coachgesprekken hoor! (spreek te weinig Quechua ook trouwens…)
Don Martin

Samen met Don Martin in de tent op 4.200 meter hoogte (Andes, Peru)

Dat was de kracht van een leraar die de essentie kan overbrengen zonder poespas.

In plaats van studenten te verdoven met woorden, technieken en indrukwekkende rituelen kom je in een soort persoonlijk veld waarin je voelt dat alles precies is zoals het moet zijn.

Vanaf nu geef ik jou ook de mogelijkheid dit zelf te ervaren.

Ik ga je trouwens ook geen rekening sturen van € 16.000 of zelfs € 6.000,-

Ik wil heel graag dit met je delen en heb werkelijk waar mijn best gedaan het zo betaalbaar mogelijk te maken.

De sleutels tot een zinvol en gelukkig leven ligt niet in de externe omstandigheden. Ze liggen binnen ons zelf. In de staat van onze mind, in onze spirit en in de kwaliteit van ons bewustzijn.

“Ik ben een ander persoon dan vorig jaar (meer mezelf). Het werken met energie volgens het Peruaanse principe is daar de belangrijkste van.
— Angelique”

Zo werkt het…

Soms kunnen woorden het niet beschrijven.

Vergroot je bewustzijn met via het mystieke pad uit de Andes. Een traject met impact!

Check nu het online traject Pad van de Sjamaan

Over de schrijver
Mies
Door

Mies

op 12 Jun 2016

22.000 euro ophoesten om getransformeerd te worden? Nou, het kan écht stukken goedkoper!Ik heb in het voorjaar van 2006 zomaar mijn kampeerspullen op de fiets geladen en ben vervolgens in tweeëneenhalve maand op mijn dooie gemak naar Santiago de Compostela gefietst. Het was de mooiste reis van mijn leven. Plus nog dat mijn transformatie 10 maal minder gekost heeft dan de jouwe.

Frank Bruining
Door

Frank Bruining

op 15 Jun 2016

Dag Mies, op deze wijze trek je wel het verhaal uit elkaar. Ik heb geen 22k betaald om getransformeerd te worden. De transformatie gebeurde na veel cursussen te hebben gevolgd en reizen te hebben gemaakt die bij elkaar dit bedrag heeft gekost. De boodschap is dan ook dat het zeker NIET nodig is dit uit te geven, maar dat ik dat blijkbaar nodig had vanuit mijn eigen patronen.Ik mocht leren dat het veel makkelijker kan. Misschien mag jij leren dat het juist wel veel geld mag kosten. En misschien ook niet. Maar dat zit erachter. Dus niet of iets goedkoper kan.Dank je wel voor je reactie, gaf mij de mogelijkheid hier iets over te zeggen.

Irene
Door

Irene

op 06 Jul 2016

Een wijs man vertelde mij ooit dat je een bedelaar beste kan bedanken voor de mogelijkheid om je goed te voelen. Jij moet je nu wel errug goed voelen en die Alberto Vil-lol-do natuurlijk ook :)

Frank Bruining
Door

Frank Bruining

op 22 Jul 2016

Ik denk dat ik snap wat je zegt, maar wat bedoel je precies?

Reactie plaatsen