Page content

Referenties

Te weinig tijd, maar is het wel noodzakelijk om visie, doelen en dromen om te zetten naar actie? Wil je snel en professioneel advies en begeleiding van een doorgewinterde professional? Bel 0183 404583 en maak een afspraak. Voor profit en non profit, ZZP-er en particulier die geen mooie verhalen wil maar actie.

Zij gingen je voor… Mensen en Managementteams van:

 

illy caffe

Opta

rots-vast groep

 

InterfocosProRail

 

 

Unit 4

 

ing

Kluwer
Zorggroep Crabbehof

 

 

 

Rondom Wonen

 

Interpolis

centric

 

 

 

amphia                             Monuta-logo

 

Enkele persoonlijke verhalen

In verschillende hoedanigheden heb ik Frank Bruining leren kennen als een enthousiasmerende persoonlijkheid. Frank weet mensen te boeien door naar ze te luisteren, flexibel in te spelen op hun wensen, gerichte vragen te stellen en ze zelf na te laten denken over hun eigen IK. Zowel in de persoonlijke sfeer, als bij grotere groepen bruist Frank zodanig dat je, of je wilt of niet, vanzelf minstens een gedeelte overneemt.

Dan Roumen, Marketing Manager

 

Hoewel ik al aardig wat gelezen had over NLP technieken, gaf de training van Frank mij heldere inzichten en handvatten, hoe dit in mijn eigen praktijk toe te passen. Zijn aanpak is heel praktisch en afgestemd op jouw situatie. Frank bezorgt je een fijne dag, waar ik met plezier op terugkijk.

Rineke Rust, trainer

 

Frank is een coach/trainer die met een scherp oog snel tot de kern weet door te dringen. Hij is een prima klankbord en sparringpartner die het beste uit mensen kan halen. Frank weet op een prettige en respectvolle manier punten van aandacht te benoemen. Hij combineert daarbij zijn eigen ervaring en inzicht met creatief gebruik van een uitgebreide set aan coachingsgereedschap. Kortom een uitstekende spiegel voor iedereen die eens rustig naar zichzelf wil kijken.

Karel Emck, Internetondernemer

 

Frank taught me that talentscouting is more than finding the right talent for a job, but is getting the right people connected with each other to get the job done.

Henkjan Smits, Talentontwikkelaar

 

Naast dat Frank uitstekend weet op welke manier hij je een spiegel voorhoudt is vooral zijn positieve, vrolijke en warme houding opvallend. Hij laat je zien hoe je tegen de wereld aankijkt, waarom je dat gezichtspunt hebt, hoe de wereld op jou reageert en hoe je daar mee om kunt gaan. Kortom motiverend, verfrissend, praktisch en verslavend.

Hans Hopman, Contracter

 

Mijn trefwoorden voor Frank: spontaan, enthousiast, gericht op groei en ontwikkeling, durft risico’s te nemen en keuzes te maken, heeft lef.
Daarnaast is Frank een gedegen trainer en coach. Iemand die ik bij mijn klanten durf te introduceren. En dat heb ik dan ook verschillende keren gedaan. Hij maakt waar wat hij belooft.

Gert van den Burg, coach, trainer, facilitator

 

Om mijn re-integratie op school succesvol te laten verlopen, ben ik via mijn werkgever een coaching traject bij Frank gestart. Vanaf het eerste telefoongesprek stelde hij vragen welke mij dwongen na te denken over mijn vastgeroeste ideeën over hoe ik mijn werk ‘hoor’ te doen. Later hebben we mijn verwachtingen bijgesteld en onder het genot van een bakje koffie leerde hij mij patronen te herkennen en het gevoel van machteloosheid om te vormen naar productievere gevoelens. Hierdoor heb ik het plezier in mijn werk weer teruggevonden en weet ik waar mijn kracht ligt.
Overspannen zijn klinkt beladen en voelt op het begin als falen, maar ik ben nu zoveel verder dan voorheen dat ik inmiddels oprecht blij ben dat ik het heb meegemaakt. Blijkbaar moet je eerst door een dal, om daarna weer met een frisse blik je diepste verlangens als doel te durven stellen. Frank hield mij een spiegel voor en loodste mij met enthousiasme, vertrouwen en humor door dit dal.

Nogmaals superbedankt!

Gr Josien

 

Zie meer referenties mijn Linkedin profiel

 

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

[contact-form-7 id=”380″ title=”Contact form 1″]