Iedere week een live meditatie, maandelijkse masterclass en coaching? Word ook Member 👉

Dit gaat verder dan alleen meditatie

Met duizenden boeken en YouTube-filmpjes weet je prima wat er moet gebeuren om de controle over je leven, je gezondheid en je financiën terug te krijgen.

Zodat je je gewoon weer lekker kan voelen.

Even niks aan je kop. En dat iedere dag.

Oké, je wil wel iets aan je gewoontes veranderen.

Je weet wel wat, en zelfs hoe.

Maar volhouden.

Dat lukt maar niet.

Frustrerend, dat snap ik

Je maakt het jezelf ook veel te moeilijk.

Ik maak het makkelijk voor je.

Ja, ja, hoor ik je denken.

Maar zo makkelijk is het echt niet.

Snap ik helemaal. Maar lees even verder of bekijk - en doe - de video hierboven.

Geloof me, dit gaat verder dan alleen meditatie.

Ik pak het helemaal anders aan

Er is niemand die 's ochtends uit bed stapt en zegt 'zo, ik ga even lekker mediteren'. Nee, dat komt omdat je er iets mee wil bereiken, of je wil ergens vanaf.

Maar met alleen een meditatie doen kom je daar niet. Natuurlijk ontspan je en krijg je er energie van. Maar de oorzaak van geen energie, vermoeidheid en stress pak je er niet mee aan. Dan is het fijn als je net even wat meer de diepte in kan gaan.

Ik heb duizenden mensen getraind, gecoacht en begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling.

Al meer dan 20 jaar lang.

De laatste 8 jaar bied ik dit aan via een online Membership.

Unieke maandelijkse en wekelijkse livesessies waaraan je deelneemt vanuit je eigen vertrouwde omgeving, waar ook ter wereld.

Met de luxe om iedere sessie terug te kijken zoveel je wilt, geeft een extra verdiepend effect.

De meer dan 380 positieve reviews laten zien dat het werkt.

Hoe werkt het?

Iedere week doe je mee met mijn live online meditatiesessie. Ik combineer diepe inzichtgevende meditatie met Stoïcijnse wijsheid.

Plus dat ik mijn ervaring en de toegepaste wijsheid uit de vele boeken die ik lees deel in de maandelijkse online Masterclass. Waarbij ik je ook nog coach tijdens de maandelijkse CoachCall.

Zeg eens, waar vind je dit?

En wáárom zou je daar niet aan mee willen doen?

Doe je mee?

Momenteel kun je meedoen voor € 25,- per maand € 50,-per maand-

Je krijgt een levenslange korting van 50% zolang je Member bent. En makkelijk maandelijks opzegbaar.

Meld je hier aan >>

"Frank straalt diepe innerlijke rust uit, ik kijk steeds met plezier naar zijn webinars en meditaties die hij fantastisch leidt en waar ik me volledig kan ontspannen in dit jachtige leven. Dit is werkelijk een grote aanrader." - Marie Rose S.

"Heel inspirerende, leerzame, leuke, laagdrempelige, wijze en bovenal ontspannen meditaties, lifestyle coaching en veel meer positiviteit. Verrijkend en voor ieder wat wils!" - Edwin T.

"Een absolute aanrader. Frank biedt online waardevolle informatie in zijn coaching en zijn laagdrempelige uitstraling voegt zoveel toe. Hierdoor voelen deelnemers zich vrij om te delen.

"Mijn eerste kennismaking was met Frank's online meditaties. Het heeft ertoe geleid dat het mediteren nu een dagelijks ritueel voor me is geworden" - Sylvia L.

"Eerst aarzelend, beetje angstig misschien, toch over de drempel gestapt. En ik ben daar nu heel blij mee. Ontzettend fijn om Frank zijn directheid en openheid op zo'n persoonlijk niveau online mee te maken." - Pien C.

Wat zit er in het abonnement?

 • Iedere week een nieuwe meditatie (t.w.v. € 60,-)
 • Wekelijks live online begeleiding en verdieping van je meditaties (t.w.v. € 150,-)
 • BONUS: Iedere maand een Masterclass rondom belangrijke onderwerpen (t.w.v. € 50,-)
 • BONUS: Iedere maand een live online CoachCall met Frank (t.w.v. € 150,-)

Totale waarde € 460,- per maand (€ 5.520,- per jaar)

De prijs gaat naar binnenkort € 50,- per maand, en dat is nog een koopje voor wat je krijgt. Maar omdat ik het lidmaatschap helemaal opnieuw aan het opzetten ben, kun je nu nog instappen voor € 25,- per maand. Deze prijs blijft gelden zolang je lid bent.

Dit is geen marketingtruc, de afgelopen jaren is er steeds meer in het lidmaatschap bijgekomen en de prijs is ook telkens verhoogd.

BONUS: naast de wekelijkse live sessie: iedere maand een nieuwe Masterclass, PLUS een maandelijkse CoachCall voor dé vertaling naar je dagelijkse leven.

Mediteren geeft ontspanning, maar nog veel meer

Ik vertaal theorie naar praktijk in een maandelijkse handzame masterclass. Die neem ik speciaal voor jou op en kijk je wanneer het jou uitkomt.

De Masterclass is een praktische uitleg van een boek, of een deel van een boek met inzichtgevende oefeningen.

Nee, dat kost je geen extra tijd.

Sterker nog, het levert je zelfs tijd op. De meeste onderwerpen gaan over hoe je een goed en gelukkig leven leidt.

Een greep uit de eerdere Masterclasses (die je als BONUS er ook nog bij krijgt ter waarde van € 1.500,-)

 • word meester over je emoties
 • versterk je innerlijke wereld
 • begin met het einde voor ogen
 • liefde voor het lot

Je ziet dat als je effectief wil mediteren, dat het helemaal niet nodig is dat je:

 • in een lastige houding moet gaan zitten
 • niet mag denken
 • een stille ruimte nodig hebt
 • minstens een half uur moet blijven zitten
 • je levensstijl moet veranderen
 • nooit gestoord mag worden tijdens mediteren
 • op een speciale manier moet ademhalen
 • eerst rust nodig hebt

Meditatie, zoals ik het zie, is plezier hebben, ontspannen, helderheid krijgen en meer leren over jezelf

Hoe zou je het vinden als:

 • je vol met energie aan je dag begint?
 • je jezelf nee hoort zeggen tegen iets, waardoor je enorm veel ruimte ervaart?
 • je merkt dat je beter kunt luisteren naar je partner, kinderen, vrienden? Eigenlijk naar iedereen beter kunt luisteren?
 • je veel meer waardering krijgt voor jezelf?
 • je aan het einde van de dag nog steeds vol energie zit?
 • je merkt dat je veel vaker lacht?

Oké, dit lijkt een beetje op 'klinkt te goed om waar te zijn', maar denk je dat het mogelijk voor je is?

Hoe gaaf zou dat zijn, dat je je weer voelt zoals je echt bent, dichter bij jezelf? Dat je weer zin hebt om nieuwe dingen uit te proberen.

Het gevoel dat alles weer begint te stromen, maar dat je niets meer 'moet doen', maar doet omdat je het leuk vindt? Gewoon dat je al het gepieker overstijgt en de focus en aandacht hebt voor iedereen die écht belangrijk is.

Denk jij dat dit ook voor jou is? Geloof je dat ook?

Nou, dit is beschikbaar.

Meld je vandaag nog aan en profiteer van alle extra's en de nieuwste Masterclass

Totaal anders dan andere geleide meditaties

Het is een geweldige ervaring om een online meditatiesessie van Frank mee te maken. Totaal anders dan andere geleide meditaties. Het voelt intenser, alsof je dieper tot je kern komt, dichter bij je ziel. Je wordt begeleid naar zelfstandig mediteren en je leert je meditatiemomenten te pakken op een door jou gewenst en geschikt moment, zonder dat het voor anderen opvalt.

— Marjolein B.

Mediteren nu een dagelijks ritueel

Een absolute aanrader. Frank biedt online waardevolle informatie in zijn coaching en zijn laagdrempelige uitstraling voegt zoveel toe.
Hierdoor voelen deelnemers zich vrij om te delen. Mijn eerste kennismaking was met Frank's online meditaties. Het heeft ertoe geleid dat het mediteren nu een dagelijks ritueel voor me is geworden

— Sylvia L.

Veelgestelde vragen:

Waarom een lidmaatschap?

Meditatie is onderdeel van een continu proces waarin je jezelf verdiept in jezelf. Totdat je je jezelf helemaal kent. Ik ben nog steeds met grote nieuwsgierigheid mezelf aan het ontdekken tijdens dit proces. Vandaar ook een abonnement waarin ik via livestream meditaties aanbied en jou ondersteun in dat proces met online Masterclasses en CoachCalls


Hoe werkt het?

Direct na betaling ontvang je een e-mail met inloggegevens voor mijn ledenwebsite. Als je ingelogd bent, zie je de meditaties en het forum. Op de ledensite kun je live deelnemen aan de live uitzendingen of daar de opnames bekijken van de uitzendingen.


Hoe kan ik opzeggen als het niet bevalt?

Met een simpel mailtje naar support@frankbruining.com zeg je je abonnement op. Je krijgt een bevestiging, zodat je weet dat je bericht is aangekomen (check altijd je spam- of reclamebox). Je kunt op ieder moment opzeggen.

Wat voor soort mensen doen mee?

Iedereen die zich graag verder wil ontwikkelen zonder teveel poespas. Meditatie is voor mij niet alleen een manier om mijn hoofd tot rust te brengen. Het is een enorm sterke tool om mezelf te leren kennen en patronen van mezelf, die niet zo handig meer zijn, te doorbreken.


Ik ben niet zo van community's. Moet ik daar verplicht aan meedoen?

Nee hoor. Je bent tot helemaal niets verplicht. Er zijn mensen die dit juist heel tof vinden, maar er zijn er ook zat die de meditaties en online cursussen doen waarvan ik nooit wat zie. Kijk, toen ik trainde voor mijn eerste marathon wist ik niets. Ik werd lid van een community met mensen die één gezamenlijk doel hadden: de marathon lopen van Rotterdam. Veteranen en groentjes, hele snelle en hele langzame lopers. Het was mijn bron van kennis, inspiratie en nieuwe vriendschappen. Ik geloof heel erg in het delen van kennis en ervaringen. Ik zie mijn ledensite als een soort digitaal kampvuur. En ook al zou je nooit iets delen, je kunt er zeker wel iets van opsteken.


Help ik ben een meditatie kwijt, wat nu?

Geen zorgen, alle meditaties staan op de ledensite. Je kunt alles dus heel eenvoudig terugvinden.


Heb ik hier Facebook voor nodig ?

Nee hoor, helemaal niet. De ledensite is een apart stuk software dat speciaal gebouwd is om meditaties, online cursussen en een forum te huisvesten. Facebook heeft er helemaal niets mee te maken. Voor veel mensen voelt dat ook een stuk prettiger overigens. Op onze site is het ook veel makkelijker om meditaties en berichten terug te vinden.

Wat is het verschil met meditatie apps?

Dit is geen normale 'meditatiesite' of 'meditatieapp'. Ik zie het meer als een platform waarin ik nieuwe meditaties maak rondom thema's en belangrijke boeken. Van dat laatste komt er steeds meer bij omdat ik het supergaaf vind om boeken praktisch te 'vertalen' naar opdrachten en meditaties. Volgens mij is er geen website of app die dit heeft.


Kan ik meditatie downloaden?

Ja, de meeste meditaties kun je downloaden, zodat je ze offline kunt beluisteren.


Ik weet niet waar ik kan beginnen...

Beginnen en volhouden lijkt lastig, en dat is het voordeel van het Membership. Een keer in de week ben ik live en kun je meedoen. Dat is een mooi begin! Plus je kunt me live ook vragen stellen, zodat je gericht advies krijgt.

Yes, ik doe mee!