Pad van de Sjamaan

Online Cursus


Vergroot je bewustzijn, via het mystieke pad uit de Andes

Aanmelden

De sleutels tot een zinvol en gelukkig leven liggen niet in de externe omstandigheden. Ze liggen binnen ons zelf

Het Peruaans Sjamanisme biedt je een shift in je waarneming. Een subtiele maar krachtige verschuiving, die jouw hele wereld van binnenuit transformeert.


Je gaat anders zien, anders voelen, anders beleven en daardoor anders denken. En je gaat van begrijpen met je hoofd naar diep weten van binnen.


De huidige wetenschap bevestigt wat oude wijsheidtradities ons al 1000den jaren vertellen. De sleutels tot een zinvol en gelukkig leven liggen niet in de externe omstandigheden.


Ze liggen binnen ons zelf, in de staat van onze mind, in onze spirit en in de kwaliteit van ons bewustzijn.

null

"We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them." 

- Albert Einstein

Geef zelf vorm aan een toekomst die wél bij je past

Ontdek de sleutels tot een zinvol en gelukkig leven. Maak gebruik van de vijf sjamanistische principes uit de Andes om je leven makkelijker te maken. Je brengt hoofd en hart op één lijn en je maakt heldere keuzes.


De cursus bestaat uit 7 modules en leert je vorm te geven aan een toekomst die wél bij je past. Iedere module bevat theorie uit de mystieke Andestraditie om anders te leren kijken en biedt oefeningen en meditaties om de theorie in de praktijk te brengen.

Verandering in mijn doen en laten
Mijn online kennismaking met Frank is nog maar kort geleden. Maar ik zie nu al veranderingen in mijn doen en laten. Met het pad van de sjamaan ben ik nu volop bezig. Soms moeilijk maar ook weer duidelijk om inzichten te krijgen in mezelf. Ben zo blij dat ik hem ben tegengekomen in mijn leven.
Petrie
Persoonlijk meesterschap
Geweldige meditaties en gedetailleerde uitleg over sjamanisme. Bovenal de meest geweldige manier om jezelf beter te leren kennen. Persoonlijk meesterschap zou de beste verklaring zijn voor deze reis.
Jennifer

Geef zelf vorm aan een toekomst die wél bij je past

Dit is de top 5 van sterfbedspijt uit het boek The Top Five Regrets of the Dying van Bronnie Ware:

 • Ik zou willen dat ik de moed gehad had, om het leven te leven dat ik zélf wilde - levend naar eigen waarden en inzichten - en niet het leven te leiden dat ánderen van me verwachten.
 • Ik zou willen dat ik minder hard had gewerkt.
 • Ik zou willen dat ik de moed had gehad om mijn gevoelens te uiten.
 • Ik zou willen dat ik het contact met mijn vrienden beter had onderhouden.
 • Ik zou willen dat ik mezelf had toegestaan gelukkiger te zijn.

Niemand hoeft te leven met spijt, en niemand hoeft er mee te sterven. Je weet dat het anders kan, de cursus leert je hoe je het anders kunt doen.

Reken af met denkbeelden uit het verleden en geef vorm aan een nieuwe toekomst. Loop het Pad van de Sjamaan

De online cursus Pad van de Sjamaan laat zich niet zomaar uitleggen. Het is niet iets dat je doet, je wordt 'gedaan'.


Zo'n 20 jaar geleden zou zo'n uitspraak als dit, mij als 'wazig' overkomen. Ik weet ondertussen wel beter :-)


Ik heb deze training gebaseerd op alles wat ik heb geleerd bij Alberto Villoldo en van de jaren dat ik bij Q'ero Natives in Peru was. Ik heb dat gecombineerd met mijn 20 jaar ervaring als personal coach, marathonloper en ondernemer.


Het Pad van de Sjamaan geeft een diepgaande kijk in de mystieke wereld van sjamanen (paqo's) uit de hoge Andes. Deze eeuwenoude wijsheid in combinatie met praktische tips, helpt je om je leven vorm te geven zoals jij dat wil. 

null

Zeer duidelijk
Ben begonnen aan het pad van de Sjamaan, zeer duidelijk weergegeven, snel in antwoorden en vragen en hij geeft je niet alleen het gevoel dat je hem kent, maar ook dat hij jou kent.
Andy
De rust in mezelf vinden
Frank brengt mij tot de kern waar ik zijn moet. De rust in mezelf vinden. De meditaties vind ik rustgevend en super leerzaam.
John

Wat is het effect van Sjamanisme?

  Misschien begrijp je het effect van sjamanisme nog niet als concept, je zult de werking ervan vooral ervaren. Dat het zo werkt, kan ik je op basis van mijn eigen ervaringen garanderen.


  Neem als voorbeeld het moment dat je volledig in een activiteit zit. En niet eens in staat bent om te denken aan het betalen van rekeningen of wat je nog allemaal moet doen.


  Ieder deel van jou is gefocust in het moment. Je bent puur, sterk en vrij. Misschien komt het doordat je opgaat in een adembenemende zonsondergang. Of door een berg af te skiën. Of je bent gewoon alleen in de natuur.


  Yogi’s en dansers kennen dit wanneer ze volledig opgaan in de beweging van hun lichaam. Kunstenaars kennen het wanneer ze opgezogen worden in het moment van de creatie.


  Wanneer we onszelf in zo’n moment weten te manoeuvreren, ontstaat er een diepe verbinding met het leven. Alles voelt levend. Alles straalt een enorme energie uit.


  Dat is het moment dat je de kracht hebt om jouw wereld vorm te geven zoals jij wilt.


  Je neemt je eigen ruimte in, Je beweegt je door het leven waarbij je alle mogelijkheden die je tegenkomt aangaat. De grip die je op jezelf hebt zorgt ervoor dat je handelt in plaats van het alleen maar te weten.


  Je voelt je sterk en gelukkig


  Je doorbreekt moeiteloos oude gedachtepatronen die steeds de kop opsteken wanneer pijnlijke plekken getriggerd worden. Je komt weer goed in je vel te zitten. Je ziet jezelf weer een leven leiden waar je rust hebt en plezier beleeft. Een leven waarin je tijd overhoudt voor mensen en projecten die belangrijk voor je zijn.

Bepaal zelf wat je betaalt

Bepaal je eigen prijs met 1 van de onderstaande kortingscodes

 • Gebruik geen code en je betaalt € 97,-
 • Gebruik code: min10 en je betaalt € 87,-
 • Gebruik code: min20 en je betaalt € 77,-
 • Gebruik code: min30 en je betaalt € 67,-
 • Gebruik code: min40 en je betaalt € 57,-
 • Gebruik code: min50 en je betaalt € 47,-
 • Gebruik code: min60 en je betaalt € 37,-
 • Gebruik code: min70 en je betaalt € 27,-

Het is dus het hele woord, bijvoorbeeld 'min60' dat je invult bij het afrekenen.

 • Vink ook het uitgebreide Bonuspakket aan voor slechts € 20,- (Zie hieronder)
 • 100% niet goed, geld terug garantie

nullDit is een Despacho. Je leert het maken tijdens de cursus en is de uiting van de 5 sjamanistische principes. Met in het bijzonder: Ayni, het constante evenwicht. Vandaar ook deze bijzondere aanbieding.

Tijdelijk: voeg het krachtige bonuspakket toe met deze 6 onderdelen voor slechts € 20,- (normale waarde € 300,-)

Het Sjamanistisch Geheim (waarde € 37,-)

Korte cursus met meditaties. In 5 stappen leer je zware energie omzetten in lichte energie.

The Four Insights (waarde € 67,-)

Cursus bestaande uit 16 meditaties op levenshoudingen (Held, Krijger, Ziener, Wijze) geïnspireerd op het boek van Alberto Villoldo

Meditatieserie van Zaadje tot Ontwaken (waarde € 25,-)

Serie van 10 meditaties (ca. 30 min.) met inspirerende muziek voor inzicht, ontspanning en energie

Soul Retrieval (waarde € 57,-)

De weg naar heelheid met deze minicursus, bestaande uit 5 krachtige lessen om verloren soulparts terug te brengen. Plus destiny retrieval en vooroudermeditatie

De 7 Spirituele Wetten van Succes (waarde € 69,-)

Minicursus met 7 meditaties en 7 opdrachten gebaseerd op het boek van Deepak Chopra

Ademtechnieken (waarde € 45,-)

Probeer 6 verschillende ademtechnieken voor meer rust, energie of lekker in te slapen. Leer de techniek zelf toepassen

Je doet het niet alleen. Plus nog meer bonus...

EXTRA

 • Een levendige community
 • Meer dan 3.940 deelnemers gingen je voor
 • Delen van ervaringen, inspiratie én vragen stellen (is uiteraard niet verplicht)
 • Tijdelijk met zestien(16!) extra livestream-opnames van Frank met 20 uur nog niet eerder gepubliceerd materiaal voor je motivatie en verdieping. Ook dit kun je zo lang je wilt blijven bekijken en herhalen.

null

Wat een rust
Wat een rust straalt er van hem uit. En niets moet en niets is fout...doe het op eigen tempo. Heerlijk. Zou eigenlijk verplicht moeten worden op basisscholen 
Astrid
Cadeautje voor jezelf
Heel fijn om het pad van de sjamaan te volgen. Een cadeautje voor jezelf. Hele duidelijke uitleg over het Sjamanisme, praktisch en goed te volgen op je eigen tempo.
Elien
arrow_drop_up arrow_drop_down