Mijn Persoonlijke Helweek
02 februari 2015 
1 min. leestijd

Mijn Persoonlijke Helweek

Vanochtend 05.00 uur ging de wekker. Mijn persoonlijke Helweek is gestart. Waarom? Ik leg het je uit.

Patronen doorbreken is lastig. Ik begeleid mensen en organisaties met het blootleggen van patronen en hoe je ze ook kan doorbreken.

Toch blijkt het telkens weer lastig om het vol te houden.

Daar zijn talloze theorieën over en meestal zit daar ook juist de uitdaging. Hoe zet je theorie om in actie, maar wel duurzaam. Dus met blijvend resultaat.

Afgelopen twee maanden ben ik begonnen met koud douchen. Na 6 weken merkte ik een verschil, ik dacht er niet meer over na en stapte onder het koude water of in het koude bad. Zonder aanvullende technieken…

De oplossing voor verandering zit wat mij betreft in de eenvoud. Hoe simpeler de opdracht, hoe beter uitvoerbaar. Stappenplannetjes, vinklijstjes en meegenomen aan de hand. Maar ook samen en kunnen delen.

Het boek De Helweek gaf mij de uitdaging mijn levensstijl verder te onderzoeken. In 7 dagen die ervoor gaan zorgen dat ik de beste versie van mezelf kan worden of misschien wel blijven. Ik hoef niet te veranderen, mezelf ontwikkelen is wel wat ik wil.

Over de schrijver
Reactie plaatsen