arrow_drop_up arrow_drop_down

Ik maak meditaties en stuur ze je graag toe

Iedere week vers geleverd in jouw inbox

probeer het uit voor slechts € 1,-

Gewoon in je inbox

Ik maak iedere week een meditatie. Ik stuur hem je graag iedere maandagochtend om 06.00 uur toe. Je klikt op de link en de meditatie gaat spelen. Makkelijk toch?

Beginnen

Ben je nog niet zo bekend met mediteren? Ik stuur je ook de 4 basislessen direct bij je aanmelding. En natuurlijk kun je met alle vragen bij me terecht.

Lekker even niets

Steeds meer onderzoeken tonen aan dat meditatie goed voor je is. Tóch wil ik daar niet altijd op wachten. Ik ben iemand die graag meteen resultaat ziet, ik wil het direct fijn vinden, en ik wil het vooral bewust meemaken. Dan werkt het voor mij.

Mediteren is vrijheid

Ik mediteer om inzicht te krijgen in mezelf en vooral om vrij te zijn van al het 'moeten'. Het is zo lekker om mijn tijd en aandacht te richten op wat ik belangrijk vind.

Meditatie. Makkelijk gemaakt

Jarenlang werkte ik meer dan nodig was. Dat moest anders kunnen. Toen ik me inschreef voor de Marathon van Rotterdam besloot ik mijn levensstijl drastisch te veranderen: minder werken, sporten én dagelijks mediteren.


Mediteren was nog het lastigst. Tot ik meedeed aan een programma waarbij ik wekelijks een mail met een korte meditatie ontving. Het had een onbedoeld domino-effect: eindelijk had ik een vaste meditatieroutine. Tegenwoordig mediteer ik met plezier 1 uur in de ochtend en 1 uur in de avond.


Meditatie geeft mij een stabiele en rustige geest. Ik vind het fijn om me niet mee te laten sleuren door mijn gedachten als ik het niet wil. Ik heb meer focus en bepaal zelf waar ik mijn kostbare tijd en aandacht aan besteed. Het aantal werkuren is minstens met de helft verminderd. Wat een vrijheid! 

                                   

Veel gestelde vragen

Hoe lang duren de meditaties?

Ze variëren van 20-30 minuten

Waarom iedere maandag?

Een maandag is voor veel mensen hét begin van de week. Lekker om je week te beginnen. Maar goed, je kan de meditatie doen wanneer en hoe vaak je wil.

Kan ik makkelijk opzeggen?

Uiteraard. je ontvangt iedere week een mail met een meditatie. Mail gewoon terug met dat je wil opzeggen en we stoppen het abonnement en de automatische incasso.

Hoe kan ik betalen?

De eerste keer betaal je via iDeal, daarna wordt er automatisch iedere maand geïncasseerd. Je hoeft dus nergens op te letten.

Wat is het grote voordeel van iedere week een meditatie?

Onderzoek onder de leden leverde op dat inloggen en apps vaak toch te lastig zijn en je dan niet gaat mediteren. Iedere week een meditatie ontvangen triggert en dus ga je het sneller doen. Plus het is écht een verrassing over wat je nu weer krijgt. Dat maakt het interessanter omdat je misschien dit niet altijd zou kiezen.

Moet ik echt die eerste 4 basismeditaties hebben gedaan om mee te doen aan de maandagmeditaties?

Nee hoor, helemaal niet zelfs. De meditaties zijn zo gemaakt dat ze voor iedereen goed te doen zijn.

Ik mediteer al heel lang, is dit iets voor mij?

Probeer het uit zou ik zeggen. Veel mensen nemen een abonnement omdat ze weleens wat anders willen. Dan ben je hier zeker aan het goede adres. Iedere week krijg je namelijk iets nieuws.

Kan ik ergens een voorbeeld luisteren?

Onderaan de pagina vind je een meditatie. Op Spotify heb ik ook een Podcast, daar kun je er nog een paar vinden.

Hoe kan ik de meditaties luisteren?

Je krijgt op maandagochtend 06.00 uur een mail van mij met daarin een link. Je klikt op de link en de meditatie gaat automatisch spelen. Je hoeft dus nergens in te loggen.

Kan ik de meditaties offline beluisteren?

Jazeker. Sla ze op op je telefoon, tablet of PC.

Als ik mijn abonnement stop, kan ik dan nog wel de meditaties beluisteren?

Ja hoor! Dat is het grote voordeel van dit abonnement. Bewaar de mailtjes gewoon. Dat kan eventueel in een speciale map in je mailbox. Maar je kunt ze ook opslaan op je telefoon, tablet of PC. Je kunt ze dan doen wanneer je wil en hoe vaak je maar wil.

Waar kan ik ze op luisteren?

Je kunt de meditaties direct vanuit je inbox luisteren. Dat kan op iedere smartphone, tablet of PC. Het werkt op ieder besturingssysteem.

Kan ik ze ook delen met anderen?

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je de meditaties gaat verspreiden. Maar delen met je partner of kinderen juich ik alleen maar toe.

Moet ik op een bepaalde manier gaan zitten of zo?

Nee hoor, je kunt zitten hoe je wil. Je kunt zelfs gaan liggen. Als je ligt val je wel sneller in slaap, en als dat de bedoeling is, gewoon doen.

Lijken de meditaties op elkaar?

Ik maak meestal series van 3 a 4 meditaties zodat je in een maand een beetje hetzelfde blijft ervaren. Maar tussen de maanden en soms ook binnen een maand zit er variatie in. Soms met muziek, soms zonder, de ene keer met begeleiding en de andere keer zonder. En de thema's veranderen ook. Zo hebben we dankbaarheid en verandering, maar ook geven en ontvangen als thema's. Dat is iedere maand weer anders en dat vertel ik vooraf aan een nieuwe maand.

Ik heb geen ervaring met mediteren. Kan ik dan toch meedoen?

Jazeker. Ik heb mijn meditaties zo gemaakt dat ze makkelijk te volgen zijn. Mocht je het de eerste keer te lang vinden, doe dan de eerste 4 dagen de basismeditaties die ik je toestuur. Zo bouw je rustig op van 4 naar 13 minuten en is het een makkie om langer vol te houden.

Ik weet niet of ik goed mediteer. Kan ik hulp krijgen?

Je kunt eigenlijk niet iets fout doen, maar ik snap de vraag. Wanneer je een mailtje stuurt, krijg je altijd antwoord. We willen natuurlijk wel dat je met veel plezier en vol vertrouwen mediteert.

Ik val vaak in slaap tijdens mediteren. Is dat erg?

Nee hoor, maar waarschijnlijk ben je gewoon moe. Je zult merken, dat wanneer je vaker mediteert, je minder snel in slaap valt. Alleen al omdat je je stresslevel verlaagt en beter slaapt. Zelfs al slaap je niet de geadviseerde 7-9 uur per dag.

Wie is Frank Bruining?

Tja, in 1966 geboren in Rotterdam, samenwonend met Tanja vriendin, drie kinderen plus twee bonuskinderen. In 2003 mijn leven omgegooid en voor mezelf begonnen met als missie: persoonlijke ontwikkeling voor iedereen. Heel veel opleidingen op dat gebied gedaan, ook veel op spiritueel niveau (in Peru).

Ik mediteer nu zo'n 20 jaar en coach mensen zakelijk en privé. Zowel in groepen als individueel. Niet alleen op mediteren, maar vooral op persoonlijk leiderschap en communicatie. de laatste jaren ben ik me vooral gaan toeleggen op mediteren. We moeten al zoveel en ik probeer mensen te leren juist minder te moeten.

Ik maak de meditaties vanuit mijn hart. Heel intuïtief. Ik blijf mezelf ontwikkelen en ik deel mijn pad daarin met de leden. Soms doe ik ook een webinar over een bepaald onderwerp.

Ik deel wat ik doe en ik doe wat ik deel.

                               

Ook Makkelijk Mediteren? Start vandaag nog!

"IK BEN RELAXTER EN FOCUS MAKKELIJKER"

Judith Triemstra

"IK HEB MEER FOCUS EN OOK MEER ONTSPANNING IN MIJZELF"

Jaap Koning

"IK ERVAARDE DIRECT RUST IN MIJN HOOFD"

Thobien Roberts

Maak gebruik van deze tijdelijke aanbieding en ontvang toegang tot de onderstaande bonussen om je meditatieroutine écht een boost te geven!


(totale waarde € 171,-)

€ 67,-

BONUS #1

Beter Slapen Challenge

Leer binnen 4 weken hoe je sneller in slaap komt én door kunt slapen. Met speciaal gemaakte meditaties waardoor je de kwaliteit van je nachtrust verbetert. En met talloze tips om het jezelf makkelijker te maken in slaap te komen.
€ 67,-

BONUS #2

Online cursus De Motivatieformule

Heb je mooie plannen en goede voornemens? Je bent enthousiast ergens aan begonnen en toch zet je niet door. Ontdek met deze formulie niet alleen waarom je uitstelt, maar leer in simpele stappen het patroon te doorbreken. Volg de praktische videolessen en losse opdrachten om eindelijk dat geweldige idee door te zetten.
€ 37,-

BONUS #3

Het Sjamanistisch Geheim

Het Sjamanistisch Geheim is een cursus waarbij je in 5 stappen een eeuwenoude techniek uit de Andes leert waarmee je zware energie omzet in lichte energie. Eenvoudig te leren door de 5 geleide meditaties te volgen (12 minuten per meditatie). De meditaties en achtergrond van de techniek staan uitgebreid beschreven.Eerst ervaren? Probeer deze meditatie