Ik maak meditaties en stuur ze je graag toe
arrow_drop_up arrow_drop_down

Je weet dat mediteren goed voor je is... Maar waarom doe je het dan niet?

Ontvang mijn wekelijkse meditatie en maak mediteren onderdeel van je leven.

Gewoon in je inbox

Tijd en aandacht is het meest kostbare dat we hebben, en dát wil je goed besteden. Ik maak graag iedere week een meditatie die jouw aandacht traint. En ik stuur hem je iedere maandagochtend. Je klikt op de link in de mail en de meditatie gaat spelen. Op je computer, tablet of smartphone, waar, wanneer en hoe vaak je wil. Want hij is voor altijd van jou. Makkelijk toch?

Beginnen

Ben je nog niet zo bekend met mediteren? Ik stuur je ook de 4 basislessen direct bij je aanmelding. En natuurlijk kun je met alle vragen bij me terecht.

Gezond

Steeds meer onderzoeken tonen aan dat meditatie goed voor je is. Maar hoe merk je dat? Ik heb meer energie, ik kan me beter concentreren en ik ervaar een enorme innerlijke rust. Dat mediteren helpt stress te verminderen en gezond voor je is, snap ik zeker. Wil jij dat ook?

Mediteren is vrijheid

Wat ik hier graag met je wil delen is hoe je tot innerlijke rust komt. Hoe relaxter ik werd, hoe meer ik mezelf leerde kennen. Ik begon mijn eigen codering te snappen. Waarom is dat belangrijk? Omdat ik wil loskomen van onbewuste patronen zodat ik kan leven in vrijheid. Op de manier zoals ik wil, zonder me druk te maken over wat anderen daar van vinden.

Volhouden

Als je iets vol wil houden, moet je bij mij zijn. Ik douche al meer dan 4 jaar koud, ik ren marathons en mediteer 2 uur per dag. Ik coach al meer dan 16 jaar mensen op zelfdiscipline en motivatie. 

Mediteren is niet zo moeilijk, maar het volhouden wel. Regelmaat, kleine stapjes en geïnspireerd blijven zijn belangrijk. Daarom mail ik je iedere week een nieuwe meditatie en nodig ik je uit voor inspirerende themawebinars.

Meditatie. Makkelijk gemaakt

Mijn naam is Frank Bruining. Jarenlang werkte ik meer dan nodig was. Dat moest anders kunnen. Toen ik me op mijn 49ste levensjaar inschreef voor de Marathon van Rotterdam had ik 30 jaar niet gesport. Ik besloot mijn levensstijl drastisch te veranderen: minder werken, sporten én dagelijks mediteren.


Mediteren was nog het lastigst. Tot ik meedeed aan een programma waarbij ik wekelijks een mail met een korte meditatie ontving. Het had een onbedoeld domino-effect: eindelijk had ik een vaste meditatieroutine. Tegenwoordig mediteer ik met plezier 1 uur in de ochtend en 1 uur in de avond.


Meditatie geeft mij een stabiele en rustige geest. Ik vind het fijn om me niet mee te laten sleuren door mijn gedachten als ik het niet wil. Ik heb meer focus en bepaal zelf waar ik mijn kostbare tijd en aandacht aan besteed. Het aantal werkuren is minstens met de helft verminderd.

Wat een vrijheid!

                                   

Veel gestelde vragen

Hoe lang duren de meditaties?

Ze variëren van 20-30 minuten

Waarom iedere maandag?

Een maandag is voor veel mensen hét begin van de week. Lekker om je week te beginnen. Maar goed, je kan de meditatie doen wanneer en hoe vaak je wil.

Kan ik makkelijk opzeggen?

Uiteraard. je ontvangt iedere week een mail met een meditatie. Mail gewoon terug met dat je wil opzeggen en we stoppen het abonnement en de automatische incasso.

Hoe kan ik betalen?

De eerste keer betaal je via iDeal, daarna wordt er automatisch iedere maand geïncasseerd. Je hoeft dus nergens op te letten.

Wat is het grote voordeel van iedere week een meditatie?

Onderzoek onder de leden leverde op dat inloggen en apps vaak toch te lastig zijn en je dan niet gaat mediteren. Iedere week een meditatie ontvangen triggert en dus ga je het sneller doen. Plus het is écht een verrassing over wat je nu weer krijgt. Dat maakt het interessanter omdat je misschien dit niet altijd zou kiezen.

Moet ik echt die eerste 4 basismeditaties hebben gedaan om mee te doen aan de maandagmeditaties?

Nee hoor, helemaal niet zelfs. De meditaties zijn zo gemaakt dat ze voor iedereen goed te doen zijn.

Ik mediteer al heel lang, is dit iets voor mij?

Probeer het uit zou ik zeggen. Veel mensen nemen een abonnement omdat ze weleens wat anders willen. Dan ben je hier zeker aan het goede adres. Iedere week krijg je namelijk iets nieuws.

Kan ik ergens een voorbeeld luisteren?

Onderaan de pagina vind je een meditatie. Op Spotify heb ik ook een Podcast, daar kun je er nog een paar vinden.

Hoe kan ik de meditaties luisteren?

Je krijgt op maandagochtend 06.00 uur een mail van mij met daarin een link. Je klikt op de link en de meditatie gaat automatisch spelen. Je hoeft dus nergens in te loggen.

Kan ik de meditaties offline beluisteren?

Jazeker. Sla ze op op je telefoon, tablet of PC.

Als ik mijn abonnement stop, kan ik dan nog wel de meditaties beluisteren?

Ja hoor! Dat is het grote voordeel van dit abonnement. Bewaar de mailtjes gewoon. Dat kan eventueel in een speciale map in je mailbox. Maar je kunt ze ook opslaan op je telefoon, tablet of PC. Je kunt ze dan doen wanneer je wil en hoe vaak je maar wil.

Waar kan ik ze op luisteren?

Je kunt de meditaties direct vanuit je inbox luisteren. Dat kan op iedere smartphone, tablet of PC. Het werkt op ieder besturingssysteem.

Kan ik ze ook delen met anderen?

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je de meditaties gaat verspreiden. Maar delen met je partner of kinderen juich ik alleen maar toe.

Moet ik op een bepaalde manier gaan zitten of zo?

Nee hoor, je kunt zitten hoe je wil. Je kunt zelfs gaan liggen. Als je ligt val je wel sneller in slaap, en als dat de bedoeling is, gewoon doen.

Lijken de meditaties op elkaar?

Ik maak meestal series van 3 a 4 meditaties zodat je in een maand een beetje hetzelfde blijft ervaren. Maar tussen de maanden en soms ook binnen een maand zit er variatie in. Soms met muziek, soms zonder, de ene keer met begeleiding en de andere keer zonder. En de thema's veranderen ook. Zo hebben we dankbaarheid en verandering, maar ook geven en ontvangen als thema's. Dat is iedere maand weer anders en dat vertel ik vooraf aan een nieuwe maand.

Ik heb geen ervaring met mediteren. Kan ik dan toch meedoen?

Jazeker. Ik heb mijn meditaties zo gemaakt dat ze makkelijk te volgen zijn. Mocht je het de eerste keer te lang vinden, doe dan de eerste 4 dagen de basismeditaties die ik je toestuur. Zo bouw je rustig op van 4 naar 13 minuten en is het een makkie om langer vol te houden.

Ik weet niet of ik goed mediteer. Kan ik hulp krijgen?

Je kunt eigenlijk niet iets fout doen, maar ik snap de vraag. Wanneer je een mailtje stuurt, krijg je altijd antwoord. We willen natuurlijk wel dat je met veel plezier en vol vertrouwen mediteert.

Ik val vaak in slaap tijdens mediteren. Is dat erg?

Nee hoor, maar waarschijnlijk ben je gewoon moe. Je zult merken, dat wanneer je vaker mediteert, je minder snel in slaap valt. Alleen al omdat je je stresslevel verlaagt en beter slaapt. Zelfs al slaap je niet de geadviseerde 7-9 uur per dag.

Wie is Frank Bruining?

Tja, in 1966 geboren in Rotterdam, samenwonend met Tanja vriendin, drie kinderen plus twee bonuskinderen. In 2003 mijn leven omgegooid en voor mezelf begonnen met als missie: persoonlijke ontwikkeling voor iedereen. Heel veel opleidingen op dat gebied gedaan, ook veel op spiritueel niveau (in Peru).

Ik mediteer nu zo'n 20 jaar en coach mensen zakelijk en privé. Zowel in groepen als individueel. Niet alleen op mediteren, maar vooral op persoonlijk leiderschap en communicatie. de laatste jaren ben ik me vooral gaan toeleggen op mediteren. We moeten al zoveel en ik probeer mensen te leren juist minder te moeten.

Ik maak de meditaties vanuit mijn hart. Heel intuïtief. Ik blijf mezelf ontwikkelen en ik deel mijn pad daarin met de leden. Soms doe ik ook een webinar over een bepaald onderwerp.

Ik deel wat ik doe en ik doe wat ik deel.

                               

Ook Makkelijk Mediteren? Start vandaag nog!

"IK BEN RELAXTER EN FOCUS MAKKELIJKER"

Judith Triemstra

"IK HEB MEER FOCUS EN OOK MEER ONTSPANNING IN MIJZELF"

Jaap Koning

"IK ERVAARDE DIRECT RUST IN MIJN HOOFD"

Thobien Roberts

Probeer deze meditatie