Groeien in Bewustzijn

Start: 20 januari 2023

Als je iets voor jezelf zou kunnen wensen.

Wat zou dat dan zijn?


En geloof je dat je dat kan manifesteren?


Ik geloofde het eerst zelf niet.

Dat hele manifesteren.

Je weet wel, iets aan het universum vragen.


Maar ondertussen weet ik wel beter.

Ik heb in mijn leven zoveel gemanifesteerd.

Dat ik er bijna bang van werd.


Een hypotheek, zonder dat ik de juiste inkomsten had.

Een auto, tot op het merk nauwkeurig.

Diverse banen, ook tegen alle verwachtingen in.


Ik ben er eens wat dieper ingedoken.

Het is heel anders dan ik altijd had gedacht.

En ook anders dan je in moderne boeken leest.


Nee, simpel aan het universum vragen.

Zo werkt dat niet.


Dus toen ik de training Groeien in Bewustzijn maakte.

En mijn eerste mail erover stuurde.

Gebeurde er iets geks.


Alsof ik vooruit geduwd werd.

Ik moet iets met dat manifesteren.


Want eerst wilde ik een online meditatietraining voor je maken. Ik wilde je een techniek leren die mij zo ontzettend veel inzicht heeft gegeven, waardoor ik mijn leven en mijn bedrijf een enorme boost heb kunnen geven.


Maar toen de training klaar was, dacht ik dat het nog leuker zou zijn als ik er een online retreat van zou maken.


Omdat je dan niet alleen een techniek leert.

En ook verdieping krijgt door bewustmakende oefeningen.


En toen kwam de ingeving.

Het was ook zo logisch.

Deze hele retreat/training gaat over manifestatiekracht.


Ik had het zelf niet eerder gezien.

Nou ja, wel gezien.

Maar ik ben hardleers.

Ik luister niet altijd naar ingevingen (klinkt bekend?)


Nu zet ik wel door.

Dus mijn vraag aan jou is.

Heb je zin om mee te doen?


En zelfs al weet je niet wat je zou willen manifesteren.

Dan is dit een uitgelezen kans om erachter te komen.


Want eigenlijk weet ik vaak zelf ook niet wat ik wil

Sterker nog, dat is best wel een voordeel.

Maar dat vertel ik je graag tijdens de retreat.


Doe je mee? 


Nu met € 50,- vroegboekkorting, normale prijs is € 300,- en nu € 250,- (betalen in 2 termijnen is mogelijk).

null


Een online retreat? Wat is dat nou? Was een veelgestelde vraag.

Ik help je even.

Binnen een afgebakende periode van 20 tot en met 27 januari 2023 ga je iedere dag een stukje van een meditatietechniek leren. 


Maar binnen deze periode krijg je aanvullende opdrachten om de retreat zo goed mogelijk te laten verlopen. 


Ik kan er niet teveel over zeggen. Maar geloof me, het werkt verdiepend en verstillend, zonder dat het je tijd kost.


En als BONUS, ga ik iedere dag een half uur live online voor jouw motivatie en inspiratie. Deze sessies zijn altijd terug te kijken.Wat heb ik geleerd van Groeien in Bewustzijn; door mee te doen ben ik me bewust geworden dat mijn lichaam en geest een stukje is van het geheel met alles erop en eraan. In de stilteweek zijn er zoveel "zaken"  weer open gegaan bij mij. Ik heb ze gezien, gevoeld en omhelsd. Daardoor kan ik nu meer afstemmen op dat wat er mag gebeuren. Ja, er is meer ruimte gekomen, meer verbinding met mezelf en met andere mensen - Riene


Ik leer steeds beter mijn binnen-en buitenwereld te onderscheiden. Elke dag 's morgens en 's avonds mediteer ik voor het slapen gaan. Om de andere dag ook vroeg in de avond. Zo fijn dat ik steeds meer technieken weet om mezelf te helpen. - Ineke


Innerlijke rust, creativiteit, eenvoud, fine-tuning.

Een weg zoeken in, hoe ga je om met datgene waar je aan gewend bent: dagelijks ritme, automatische handelingen, vanzelfsprekende acties, reacties. In plaats van blijven doen waar ik op dat moment mee bezig was en tegelijkertijd een ander aanhoren kwam het idee: als je, zo mogelijk, even de tijd neemt om te luisteren, luisteren met aandacht (+ neusademhaling), luisteren vanuit innerlijke rust..... 😊 Het deed hem goed en mij ook.

Zelfs wandelen was anders, stapte stiller, was bewuster van mijn voetstappen, mijn lichaam, mijn adem. Dat was fijn om te doen en bedacht om voortaan 'interval-wandelen' te doen, afwisselend gewoon sneller stappen en op de stille bewuste manier. Verademing, zo dicht bij mezelf.....


Manifesteren doe ik en boeit me al heel lang. Doelen stellen?!? getsiiee... was ik huiverig voor, dacht als ik eenmaal een doel gesteld had er niet van af te kunnen wijken, me eraan te moeten houden, bij voorbaat dat het niet haalbaar is, dat ik het ALLEEN moet doen. Gaandeweg geleerd dat ik het (weer) te moeilijk en ingewikkeld voor mezelf maakte en gelukkig ook hoe het wel zou kunnen werken. Lukt niet echt, dacht ik soms, maar realiseer me sinds kort dat er wel degelijk een aantal zijn uitgekomen, dat ons leven prettiger is geworden. Zo dankbaar daarvoor. Ik verheugde me dan ook op de live sessie. Een cadeautje, the missing link: de meditaties om te focussen, de eenvoud. Ik verlang zo hevig naar eenvoud in mijn leven, heb dit een tijd terug gemanifesteerd en het kwam op mijn pad, het 'is'..... - Winny


Zelfs nu de online retreat gedaan is, breng ik nog dagelijks stilte in mijn routine, het helpt me om me bewust te worden van verhalen die ik maak in m'n hoofd en om meer vertrouwen te krijgen in de kracht van het universum.  Wat er mij ook bijblijft is een zin van Frank: als iemand anders het kan, kun jij het zeker ook. Dit geeft me echt een boost en heeft me geholpen om tot het manifesteren te komen en anderen er ook van te laten meegenieten. Ik ben dankbaar dat ik mocht deel uitmaken van de retreat  en ook dat Frank deze kennis met ons wou delen. - Gaelle


Door de training Groeien in Bewustzijn heeft Frank mij geleerd hoe meer te voelen en minder in je hoofd te zijn. De vorm van een retraite maakte me bewust over hoeveel je eigenlijk binnen krijgt aan balast via de sociale media (ook al kijk ik alleen positieve berichten). De meditatie-techniek was heerlijk: doe deze nu dagelijks, inmiddels ook zelfstandig. Ook de focus op wat je NU al aan het manifesteren bent, zonder dat je dat zo in de gaten had, was leuk. Ik ontdekte de fijne dingen die ik manifesteer, maar ook de minder fijne! Waardoor je leert je focus te veranderen in gevoel maar ook in je gedachten. De training was speels, leuk en gaf me ook nog eens rust. Ik ben heel blij dat ik heb meegedaan: heel veel dank Frank voor de mooie inzichten! - Thirza


Wat een verrijking in het groeien naar mijn bewustzijn en dat ik nu eindelijk tot manifesteren kom.  Dit is ook de bedoeling want ik wist dat er iets moest veranderen in mijn zijn en mijn mindere dingetjes. Daarvan was ik mij de laatste jaren van bewust en stapte ik mee in deze retreat. De routine opbouwen om tijd te nemen voor mijn stiltemomenten iedere dag en alleen met deze cursus bezig te zijn alleen voor mezelf...minder contact met de buitenwereld en minder verhalen en gesprekken maken in mijn hoofd. De focus blijven houden op mijn luchtstroom is het eerste begin en doet al enorm veel. 

Wat ik hieruit geleerd heb zijn de kleine opdrachtjes die mij doen inzien dat alles begint bij jezelf. De wil om er iets aan te doen als je het zelf ook wilt. De zwakke momenten en het terugvallen in oude gewoontes, ik kom ze tegen maar ze komen minder voor omdat ik bewust in beweging ben. Vertrouwen hebben in mezelf en mijn omgeving, communiceren en overleggen, niets meer uitstellen en doen want nu is het moment.  Deze training zorgde ervoor dat ik tot deze positieve conclusies gekomen ben, niemand houdt mij nog tegen. Ik ben voor dit alles zo dankbaar dat ik de vrijheid heb om dit alles te kunnen en mogen doen. De drie belangrijkste waarden van mijn zijn kloppen zoals ik ze eerder vernoemd heb. Dank aan onze "meester Frank" voor zijn openheid en zijn enthousiasme die hij uitstraalt, hij doet het in bewustzijn en met heel zijn hart en dat is een missie die  voor hem is weggelegd... - Anita