Page content

Gratis Personal Coaching

Gratis Personal Coaching

Wil je een zetje in de rug om nu eens de volgende stap te maken?

Al meer dan 10 jaar coach en train ik mensen om dichterbij zichzelf te komen. Ik ondersteun ze met het bereiken van hun doelen en leer ze effectiever te zijn. Deze jarenlange ervaring met ondernemers, managementteams en particulieren pas ik toe in een effectieve serie emails om jou een stapje verder te coachen.

Maak eens kennis met mijn manier door je aan te melden voor het [md_popup id=”zesdaagse” load=”true” type=”text” text=”gratis personal coaching traject”]. Geheel vrijblijvend.

Gratis traject personal coaching

Digitaal kennismaken? Meld je aan om het GRATIS 6-delige zelf-coachings-traject te ontvangen.

Je krijgt iedere dag een email met een vraag of een opdracht.

De komende 6 dagen leer je wat jou tegenhoudt echt te veranderen. Zo kun je misschien ontdekken of mijn stijl bij jou past.

[md_popup id=”zesdaagse” load=”true” type=”button” text=”Klik hier en meld je direct aan voor de Gratis Coaching >>”]

Wat anderen over deze coaching vertellen

“Wat ik in deze dagen geleerd heb is dat het saboteren, manipuleren en het grens overschrijdend te werk gaan (wat de ander mij laat zien), ik mijzelf in mijzelf aandoe om het contact met de ander in stand te houden.” — Fen

“Ik mag nóg meer vertrouwen op mezelf, op mijn eigen unieke inbreng, gegrond in mijn eigen ervaringen. Als ik dat door jouw mails bevestigd heb gekregen, dan nogmaals mijn dank.” — Thea

“Dankjewel voor je tips. Ik heb in ieder geval een stap gemaakt en ben tot actie over gegaan….hoe spannend het ook is.” — Marian

“Hartelijk bedankt voor je mails van de afgelopen week. Ze hebben mij doen beseffen dat ik me eigenlijk heel prettig voel en dat ik bezig ben met dingen die ik belangrijk vind.” — Marianne

“Dank voor deze zesdaagse. Elke morgen een nieuwe tip. Omdat ik er al zolang mee bezig ben, heel veel herkenbare informatie. Toch kom ik er weer van een stapje verder door. Het is me van de week een aantal keren gelukt om voor mezelf te kiezen. En eigenlijk was dat niet zo heel moeilijk. Het voelt alleen vreemd.” — Corina

“Goedemorgen Frank, Dank je voor jouw berichten de afgelopen 6 dagen. Die kwamen op het goede moment, ben er mee aan het stoeien. Wil te veel te snel, ben dus klein begonnen. Je schrijft in 1 van je berichten alles begint met een (kleine) stap. Vond dat wel een spiegel. Een vriendelijke groet, Monique”

Meedoen?

Ik ben benieuwd naar de stappen die jij kunt zetten. Ontdek het zelf:

[md_popup id=”zesdaagse” load=”true” type=”button” text=”Meld je direct aan en begin vandaag met de Gratis Coaching >>”]