Page content

Contact

Contact

Ik hoor graag van je!

Wil je ook 100% stressvrij leven?

Kunnen doen wat jij wilt en jezelf ontwikkelen?

Ik ondersteun jou graag in het stressvrij bereiken van jouw persoonlijke en zakelijke doelen.

Afgelopen dagen liep ik vast. In mijn hoofd. In energie.  Innerlijke stemmetjes schreeuwden door elkaar. Ego overheerste mijn gevoel. En intuïtie, die normaal heel sterk is. Met een paar eenvoudige, maar heel relativerende vragen wist Frank me hier uit te trekken. Mij weer met beide benen op de grond te krijgen. Hij vroeg de juiste vragen op het juiste moment. Waardoor mijn energie weer ging stromen, direct. Net als mijn creativiteit, mijn ‘kern’.  Dankbaar ben ik dus, dat hij me in een kort moment weer boven de wirwar aan gedachten deed uitstijgen. Als een arend liet kijken waardoor ik nu weer kan vliegen!

— Loeke Braam, Visual Business Coach

Gratis traject personal coaching

Liever digitaal kennismaken? Meld je aan om het GRATIS
6-delige zelf-coach-traject te ontvangen

De komende 6 dagen leer je wat jou tegenhoudt echt te veranderen zodat ook jij 100% stressvrij kunt leven. Zo kun je misschien ontdekken of mijn stijl bij jou past.

[md_popup id=”zesdaagse” load=”true” type=”button” text=”Klik hier en meld je direct aan voor de Gratis Coaching >>”]

 

Bedrijfsgegevens:

CRKBO erkenningSacred Roads BV
Frank Bruining Personal Coaching & Training

Telefoon: 0183 404583

KvK nummer  17230092

BTW nummer 819714094B01

 

 

 

Wil je een vraag stellen, doe dat gerust. Ik neem graag de tijd voor je.

 

[contact-form to=’frankbruining@gmail.com’ subject=’Contactformulier’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoonnummer’ type=’text’/][contact-field label=’Reactie/Vraag’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]