Page content

Algemene voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en inschrijvingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Wij hanteren een soepel annuleringsbeleid. Gedurende veertien werkdagen na het sluiten van een overeenkomst voor het volgen van een opleiding, training of workshop heeft de cursist het recht de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Na afloop van de bedenktijd van veertien werkdagen geldt de volgende annuleringsregeling:

Annuleren opleiding, training of workshop

  • Bij annulering tot vier weken voor aanvang van de opleiding worden er administratiekosten (€ 50,-) in rekening gebracht.
  • Bij annulering tussen vier en twee weken voor aanvang van de opleiding wordt 50% van de opleidingskosten in rekening gebracht.
  • Bij annulering minder dan twee weken voor aanvang van de eerste opleidingsdag wordt 100% van de opleidingskosten in rekening gebracht.
  • Beëindigt of onderbreekt de deelnemer tussentijds de opleiding of neemt hij of zij niet deel, dan is er in geen geval recht op terugbetaling. In bijzondere gevallen (calamiteiten, ter beoordeling van Sacred Roads bv / Frank Bruining) kan worden deelgenomen aan een latere uitvoering van de opleiding.
  • Als je op het laatste moment verhinderd bent, mag een ander altijd jouw plaats innemen.

Annulering schriftelijk of via e-mail.

Download hier de algemene voorwaarden

 

 

Comment Section

0 reacties op “Algemene voorwaarden

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.